på Formland Spring 2023

Safe and Shine

F 5365

Brands

  • Safe and Shine

Repræsenterede virksomheder

  • Safe and Shine

Specialeområder

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Herning, Denmark

Se også

Find os på

Hvad er Safe & Shine?

Safe & Shine er refleksprodukter, som alle generationer tager på, når vi går udenfor. Safe & Shine højner vores sikkerhed betragteligt, ved at gøre os synlige i mørket.

Hvordan opstod ideen til refleksprodukter?

Min ide til Safe & Shine opstod i 2018 i Schweiz, hvor jeg boede med min mand Dan og vores datter Frida indtil midten af 2021. Da Frida var fire år, startede hun i den schweiziske børnehave, på schweizertysk kaldet Chindsgi. Her får børnene den første dag et såkaldt Chindsgi-Bändel udleveret. Det drejer sig om et obligatorisk, orange refleksbånd, som bæres udenpå tøjet, således at børnehavebørn er let genkendelige i trafikken. Jeg syntes, at det var fantastisk at se, hvor stolte Frida og hendes veninde Leonie gik afsted til børnehaven med deres refleksbånd på. Med tiden er jeg blevet opmærksom på, hvor udsatte og usynlige fodgængere og cyklister er i trafikken – især når det bliver mørkt.

Jeg savnede et refleksbånd til mig selv og egentlig til alle andre, så vi kunne lyse op i mørket og blive set og dermed højne vores sikkerhed i trafikken.

Reflekser til alle:
De refleksprodukter, jeg så rundt omkring, var gode, men de var mere tænkt til og designet som sikkerhedsudstyr på arbejdspladser eller sportsudstyr og mindre anvendelige til mennesker, som gerne vil lyse op i hverdagen, men ikke vil iføre sig en refleksvest udenpå tøjet.

Jeg ønskede at skabe et refleksbånd og andre refleksprodukter både til børn og voksne, som skulle være både funktionelle og lette at iføre sig. Mit mål blev at lave reflekser til alle, til børn, til teenagere, til voksne og til bedsteforældre, til hunden - så alle kan bevæge sig trygt omkring og lyse op i mørket.

Læs (eller hør) hele historien her 👉
https://safeandshine.com/pages/safe-shine-historien

Mød os på Formland Spring 2023

Jane Vanting Davidsen

Ejer og opfinder

Hej, jeg er Jane Ejer og opfinder af Safe and Shine. Ideen til Safe and Shine kom, da jeg boede i Schweiz med familien. Du kan læse hele historien her https://safeandshine.com/pages/safe-shine-historien Jeg glæder mig til vi ses. Allerbedste hilsner, Jane

Kontakt

Jane Vanting Davidsen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up