på Formland Autumn 2023

Rundt om Vin

E 4404

Brands

  • Malenes Gløgg

Repræsenterede virksomheder

  • Malenes Gløgg
  • Rundt om Vin

Specialeområder

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Vedbæk, Danmark

Se også

Find os på

Malenes Gløgg er et dansk produkt udviklet første gang i 2012.

I dag tæller serien fire varianter med og uden alkohol. Alle gløgg er premium gløgg - færdigblandede, veganske og økologiske.

Malenes Gløgg er historien om håndværk og passion for smag! Om gløgg der smager vinøst og er baseret på økologiske råvarer uden tilsætning af stærk spiritus. Jeg har brugt min baggrund som vinkyper til, at give mit bud på, hvordan en vin kan “glødes”.

Mød os på Formland Autumn 2023

Malene Smidt Hertz

Vinkyper, ejer og stifter

Malene Smidt Hertz er uddannet vinkyper og har en international diplom uddannelse i vin & spiritus (WSET - DipWSET). Hun har tidligere fungeret som anmelder i Go' morgen danmark og hos Mad & Bolig og det gav hende lysten til at bruge sit håndværk og producerer gløgg i eget navn. Herudover er Malene stifter og ejer af Vinuddannelse.dk hvor danskere såvel fagprofessionelle som private får en international certificering i vin eller spiritus - WSET

Kontakt

Malene Smidt Hertz

Marie Bach

Salg

Marie Bach har en baggrund indenfor Museumsverdenen og har arbejdet som senior curator senest på Industrimuseet i Frederiksværk. I dag er hun tilknyttet Malenes Gløgg som medhjælp.

Kontakt

Marie Bach

Produkter fra Rundt om Vin


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up