Rosario

Lokationer

Broager, Danmark

Find os på

Direkte import af økologisk ekstra jomfruolivenolie fra små producenter i Spanien. Vi er certificerede olivenoliesommeliers, og finder og udvælger selv vores olier. Vi kender alle vores producenter personligt, har fuld sporbarhed af vores produkter.
Vi yder salgssupport til forhandlere.

Herudover har vi en direkte import af iberisk skinke af højeste kvalitet fra en af Spaniens mest kendte skinkemestre. Også her er der fuld sporbarhed.
Også her ydes der salgssupport til forhandlere.

Mød os

Steffen Nielsen

Sales Manager

Steffen er Rosarios Sales Manager. Hans begejstring for kvalitet og fødevarer ses også i hans baggrund. Han er oprindelig uddannet kok, men derudover har han bred erfaring fra fødevarebranchen, både fra restauranter og retail. Steffen er også certificeret olivenoliesommelier.

Kontakt

Steffen Nielsen

Sven Ruder

Direktør

Sven forener sin mangeårige erfaring fra erhvervslivet med sin passion for ekstra jomfruolivenolie, iberisk skinke og Spanien. Sven er certificeret olivenoliesommelier.

Kontakt

Sven Ruder

Annette van Buren

Marketing

Annette er en erfaren formidler, og hendes erfaring bruges nu på at udbrede kendskabet til ekstra jomfruolivenolie af høj kvalitet, på smagninger og på undervisning, bl.a. af kokkeelever. Annette er certificeret olivenoliesommelier.

Kontakt

Annette  van Buren

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up