på Formland Autumn 2023

Reevein Studios.

F 5298

Brands

  • Reevein Studios

Repræsenterede virksomheder

  • www.reevein.com

Specialeområder

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

København , Denmark

Se også

Find os på

Reevein Studios er et high-end faux floral design studio med base i København. Imens hele verden sadler om for en mere bæredygtig fremtid er blomsterindustrien stadig langt bagud. Levetiden på en afskåren blomst, fra høst til skraldespand, er i gennemsnit blot 12 dage, hvilket gør blomsten til en klimabelastende brug-og-smid-væk vare.

Reevein Studios er et alternativ til afskårne blomster, men i lige stor grad et eksklusivt alternativ til de kunstige blomster, perle, papir og tørrede blomster, som vi kender dem i dag. Reevein Studios fusionerer kunst og design og hermed nyfortolker vi den kunstige blomst med en ny high-end kategori af håndlavede blomsterstilke som du kan samle på, og kombinere som buketter på kryds og tværs, men som også fungerer enkeltvis. Vores design er altid nytænkede og med kant og aldrig som en tro kopi af naturen.

Reevein Studios har base i København og er grundlagt af Sara Rosa Oppermann og Alice Soro Cilliara i 2021.

Reevein Studios har været omtalt i både nationale og internationale medier, senest i verdens førende designmedie Wallpaper med overskrifterne ”These sustainable fake flowers are works of art” og ”Danish design company Reevein Studios creates gallery-worthy fake flowers from recycled materials”

Se mere på www.reevein.com

Mød os på Formland Autumn 2023

Sara Rosa Oppermann

Founder

Sara er Founder af Reevein Studios.

Kontakt

Sara Rosa Oppermann

Alice Soro Cilliara

Co-founder

Kontakt

Alice Soro Cilliara

Produkter fra Reevein Studios.


Artikler skrevet af Reevein Studios.


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up