Pindstrup Mosebrug A/S

Antal medarbejdere

100+

Lokationer

8550 Ryomgaard, Danmark

Find os på

Pindstrup Mosebrug er en 100 % dansk, familie-ejet virksomhed, som er specialiseret i produktion af voksemedier til gartner- og hobbykunder i hele verden.

Virksomheden blev grundlagt i 1905 og har gennem mange år haft som primært fokus at udvikle og producere voksemedier, der giver optimale betingelser for planter.

Vi er kendt for vores høje og ensartede kvalitet og produkter, der er udviklet i samarbejde mellem vores dedikerede produktteknikere og gartnere i hele verden.

Pindstrup Mosebrug A/S er en af verdens førende producenter af voksemedier i den bedste kvalitet til professionelle gartnere. Kunder i mere end 100 lande har valgt Pindstrup som deres foretrukne leverandør af voksemedier.

Baseret på vores viden, erfaring og samarbejde med professionelle gartnere verden over sælger vi også en lang række produkter til private. Det er disse, både voksemedier og haveartikler, som vi er glade for at vise frem på messen. Hos os finder du f.eks. muld specielt designet til netop den enkelte plantetype, så vi sikrer de optimale rammer for planten. Derudover viser vi en bred vifte af haveartikler, som både gør det nemmere, sjovere og pænere at få succes hjemme i haven, på terrassen eller altanen. Produkter, som er nøje udvalgt ud fra samme høje krav til kvalitet og anvendelighed som vores voksemedier.

Mød os

Klaus Tuffveson Jensen

Salgschef

Kontakt

Klaus Tuffveson Jensen

Annette Falther

Salgsassistent

Kontakt

Annette Falther

Henry Fruekilde

Salgskonsulent

Kontakt

Henry Fruekilde

Torben Møller

Salgskonsulent

Kontakt

Torben Møller

Produkter fra Pindstrup Mosebrug A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up