på Formland Spring 2024

Outdoor&Friends Aps

K 8120

Repræsenterede virksomheder

  • Outdoor and Friends

Specialeområder

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Solrød Strand, Danmark

Find os på

Vi er en mindre dansk virksomhed på Sjælland, som producerer bålgrille.

Vi har designet vores egen unikke bålgrill, kaldet "FireFriend". Ud fra dette kerneprodukt, udvikler vi tilbehør til uderummet og udendørsmadlavning.
Vi har simplicitet, bæredygtighed og udendørsmadlavning i fokus.

Vores bålgrill er et alternativ til de klassiske grille. Vores FireFriend opvarmes med brænde, som ikke kun giver varme, men også duft og ildhygge, især når mørket falder på.

Madlavningsoverfladerne består af tre dele; 1) den fastmonterede stegekant i 8 mm. kulstofstål 2) stegepladen i 8 mm. kulstofstål som er et løst modul, der kan flyttes og tages af 3) en grillrist med stænger i 8 mm. rustfrit stål.

FireFrienden tilbyder derfor alle at kunne lave mad over bål på en mere simpel og kontrolleret måde, hvor bålet kommet op i højden og stegefladerne er let tilgængelige.
Den indbyder også til at man udfordrer sig selv, da man kan stege, koge (ved benyttelse af gryder til ild), bage mm., over åben ild. Dette giver et mere alsidigt alternativ til de klassiske grille.

Når madlavningen er færdig eller de dage, den ikke bruges til madlavning, kan de løse moduler tages af, og FireFrienden vil fremstå som et æstetisk bålfad, der kan skabe hygge og varme i uderummet hele dagen og aftenen.
Med sine tre unikke udskårne vents, som er varemærket på FireFrienden, har den et flot udtryk i mørket med lyset fra ilden.

Simpliciteten kommer ind i kraft af, at FireFrienden er tænkt som en havemøbel og kan tåle at stå ude hele året i al slags vejr.
Den er produceret i cortenstål. Cortenstål er en ståltype, der er særdeles korrosionsbestandig, og får samtidig et flot, rustik udtryk.

Der medfølger et låg, som beskytter madlavningsoverfladerne. Derfor er det ikke nødvendigt at beskytte FireFrienden med betræk eller at pakke væk, men den tåler at blive stående udendørs, hvilket gør det let for brugeren.

Derfor indbyder FireFrienden også til at man benytter sit uderum hele året rundt, også om vinteren, da det er nemt at gå ud og tænde op og får glæde af ilden i de mørke måneder.

Vi har selv designet og produceret alle vores produkter i en prototype. Alle produkter vi laver, ejer vi selv, og bliver produceret i Danmark hos en stor virksomhed med kapacitet.

Det er vigtigt for os at understrege, at produktionen foregår i Danmark, da dette bevirker til, at vi ikke belaster miljøet på transport fra udlandet, støtter Dansk erhvervsliv, sikrer ordnede arbejdsforhold og sidst at produktionen er let tilgængelig.

Vi er en virksomhed som fortsat udvikler vores produkter, og vil derfor give vores kunder muligheden for hele tiden at købe tilbehør og udvikle deres uderum og glæden ved udendørs madlavning.

Mød os på Formland Spring 2024

Sara Kiilerich

Co-founder, jurist

Kontakt

Sara Kiilerich

Marck Høybye

Co-founder, Civil maskiningeniør

Kontakt

Marck Høybye

Produkter fra Outdoor&Friends Aps


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up