på Formland Spring 2023

Østerland

F 5350

Østerland blev etableret i 2021 for at hente smukt kunsthåndværk fra Mellemøsten og Afghanistan.

Østerland vil både gerne præservere kunsthåndværk i Mellemøsten, men også skabe jobs til folk, som ikke har mange muligheder. Ifølge FN’s flygtningehøjkommissariat, UNHCR, så er der i dag over 100 millioner mennesker på flugt. Og når mennesker flygter, så forlader de også deres levebrød med sig.

At købe fra kunsthåndværkere fra udviklingslande er en af de bedste måder at bidrage til velstand og global udvikling for folk i områderne på. Derfor Østerland.

Mød os på Formland Spring 2023

Suzan Yavuz

Co-founder

Suzan har en kandidatgrad i Mellemøststudier fra Syddansk Universitet med et års udviklingsstudier fra Bosphorus University i Istanbul, Tyrkiet. Suzan har tidligere været ansat ved Dansk Flygtningehjælp, FN og lokale NGO'er i Mellemøsten.

Kontakt

Suzan Yavuz

Mathilde Høm Kristensen

Co-founder

Mathilde har en BA i Design og Business fra Københavns Erhvervsakademi og Cand.comm. i Performance Design & Urban Studies fra Roskilde Universitet. Hun har års erfaring med design og kunst, kultur og aktivisme fra Roskilde Festival, hvor hun er kurator i teamet Art & Activism.

Kontakt

Mathilde Høm Kristensen

Produkter fra Østerland


Artikler skrevet af Østerland


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up