på Formland Autumn 2024

MY-Candle

J 7190

Brands

  • MY-Candle

Repræsenterede virksomheder

  • MY-Candle

Specialeområder

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Randers SØ, Danmark

Se også

Find os på

MY-Candle kom til verden i 2020, skabt af lysten til at skabe et produkt hvor brugeren selv kan skabe resultatet. Vi er et lille firma med to ejere der selv sørger for Design, udvikling, indkøb og de andre praktiske ting. Det meste af vores salg drives af agenter. Vi har allerede Agenter i Danmark og Norge, men vi er på udkig efter agenter i andre lande for at bringe vores produkter videre ud i Europa.
Vi tror på at kunne skabe produkter der kan omdannes så de passer til årstiderne, til hjemmets farver og specielle lejligheder. Ved at udskifte farver og lyskilder kan man for små penge få et helt nyt look og derved hele tiden have et produkt der følger med tidens trends.
Vi arbejder hele tiden med nye farver eller produkter, så følg os endelig på de sociale medier og se hvad vi ellers finder på.

Mød os på Formland Autumn 2024

Laila Ydegaard

Indehaver

Laila er medindehaver og hende der til dagligt håndtere ordre, svarer på mails og spørgsmål fra kunderne. Bogholder funktion og i det hele taget håndtere alt det praktiske i det daglige.

Kontakt

Laila Ydegaard

Rene Møhlenberg

Medindehaver

Den produkt kreative del af MY-Candle. Sourcing, udvikling og indkøb af produkterne. Lagerfunktionen i det daglige.

Kontakt

Rene Møhlenberg

Produkter fra MY-Candle


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up