på Formland Autumn 2024

Mouse & Pen Illustration ApS

D 3310

Kendetegnet for Mouse & Pens populære plakater og illustrationer er Helles kærlighed til retro og den nostalgiske streg. Hun lader sin personlighed skinne igennem i sine tegninger. Illustrationerne er tegnet med en lille skævhed, hvilket mange elsker og beundrer. Ydermere er hendes motiver tegnes med en dejlig naivitet, der udstråler positivitet, glæde til livet og masser af smil i hverdagen.

Mouse & Pen Illustration er en familiedrevet firma med base i Ebeltoft, hvor vi har butik, kontor og tegnestue under samme tag.

Ved at besøge vores stand på Formland, kan du forvente en flot indretning, som passer til den kommende sæson. Vi går meget op i, hvordan vores produkter bliver præsenteret, og at det skal føles hjemligt og hyggeligt at gå rundt i vores stand. Det andet, du i hvert fald også kan forvente er, at der vil blive introduceret nyheder til hver messe, vi deltager på. Det vil sige, at vores eksisterende forhandlere og nye, vil være de første til at se disse nyheder. Der bliver planlagt og tegnet nye produkter ugerne op til Formland messe, så de er klar til at komme ud til vores forhandlere.
Vi elsker at møde eksisterede, såvel som nye forhandlere. Vi vil stå klar til at tage imod jer og er altid klar på en hyggelig snak. Vi tager altid imod nye idéer, som kunne være potentielle at tegne til kommende produkter.

Så kom endelig forbi vores stand og sige hej.

Mød os på Formland Autumn 2024

Helle Dannemarre

Indehaver, kreativ ansvarlig

Helle Dannemarre er indehaver af Mouse & Pen Illustration og hun er selvfølgelig til at finde ved vores stand på Formland messe. Det er Helle, der sidder og tegner hver enkel illustration.

Kontakt

Helle Dannemarre

Lykke Josefine Kolding

Salgs- og marketingkoordinator

Lykke Josefine kan defineres som Helles (indehaver og designer) højre hånd. Hun sidder med mange forskellige områder i virksomheden.

Kontakt

Lykke Josefine Kolding

Klaus Dannemarre

Salg & Marketing

Kontakt

Klaus Dannemarre

Produkter fra Mouse & Pen Illustration ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up