Mouse & Pen Illustration ApS

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Ebeltoft, Danmark

Find os på

Det hele startede i 2016...

Helle Dannemarre, indehaver af Mouse & Pen Illustration, sad på trappen ved familiens byhus i skønne og historiske Ebeltoft. Her tegnede og solgte hun sine plakater. Her opdagede de mange forbipasserende Helle, og blev grebet af den unikke stemning og de livsbekræftende budskaber i de håndtegnede motiver. Alle plakater blev revet væk, og et potentiale blev opdaget.

Efterfølgende, begyndte de lokale butikker i byen også at vise en interesse for Helles håndtegnede plakater og budskabet bag dem. Helle var på daværende tidspunkt meget overvældet over, hvordan folk tog imod hendes plakater, og at de ville sælge dem i sin butik. Salget gik hurtigt, og nu er Mouse & Pen i 180 butikker i hele Danmark og 50 i udlandet.

Mouse & Pen består ikke kun af plakater den dag i dag. Nu tilbyder Helles sine illustrationer som både store og små kort, telegram, på stofnet, kopper, gæsteplakater, labels m.m. Listen er lang og bliver kun længere.

Kendetegnet for Mouse & Pens populære plakater og illustrationer er Helles kærlighed til retro og den nostalgiske streg. Hun lader sin personlighed skinne igennem i sine tegninger. Illustrationerne er tegnet med en lille skævhed, hvilket mange elsker og beundrer. Ydermere er hendes motiver tegnes med en dejlig naivitet, der udstråler positivitet, glæde til livet og masser af smil i hverdagen.

Mouse & Pen Illustration er en familiedrevet firma med base i Ebeltoft, hvor vi har butik, kontor og tegnestue under samme tag.

Mød os

Helle Dannemarre

Indehaver, kreativ ansvarlig

Helle Dannemarre er indehaver af Mouse & Pen Illustration og hun er selvfølgelig til at finde ved vores stand på Formland messe. Det er Helle, der sidder og tegner hver enkel illustration.

Kontakt

Helle Dannemarre

Lykke Josefine Kolding

Salgs- og marketingkoordinator

Lykke Josefine kan defineres som Helles (indehaver og designer) højre hånd. Hun sidder med mange forskellige områder i virksomheden.

Kontakt

Lykke Josefine Kolding

Klaus Dannemarre

Salg & Marketing

Kontakt

Klaus Dannemarre

Produkter fra Mouse & Pen Illustration ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up