på Formland Autumn 2023

Mette Ditmer Denmark ApS

F 5118

Mette Ditmer universet oser af eksklusivitet og skandinavisk design til hele boligen. Gennem mere end 25 år har Mette Ditmer designet ikoniske accessories primært til badeværelset og soveværelset, som giver den lille ekstra følelse af luksus i hverdagen. De seneste år har Mette Ditmer forfinet kollektionen af skulpturelle og sanselige figurer og dermed indtaget resten af boligen, så den wellness og mindfulness, der er blevet skabt i badeværelset og soveværelset nu også er at finde i hjemmets øvrige rum.

Som noget helt nyt denne sæson lancerer Mette Ditmer en julekollektion med smukke, håndmalede porcelænsophæng og kræmmerhuse samt grafiske kalenderlys og -stager i overraskende og modige farver. Den nye sæson indbyder også til at samles, med dem du holder af, og derfor er vi også stolte af at kunne præsentere vores nye tabelware serie. Et stel fra Mette Ditmers hånd, der fokuserer på ærlige materialer og ekspert håndværk og som virkelig understreger det smukke i det unikke.

Mette Ditmer tilbyder dig og dine kunder et gennemtænk univers, hvor der er kræset for alle detaljer og gør det muligt at mixe og matche samt kombinere med dine eksisterende brands. Vi har alt fra det stringente og klassiske look til det modige og moderne. Vi inspireres af tidens trends og tendenser som vi fortolker, så det passer ind i netop vores univers og til vores brand DNA.

Besøg os i hal F på stand 5118, hvor vi står klar til at byde dig velkommen og inspirere dig med vores skandinaviske farver, high level designprodukter, grafiske og tidløse designs.

Mød os på Formland Autumn 2023

Atangana Bjerg Johansen

Sales & Product Responsible

Kontakt

Atangana Bjerg Johansen

Poul Riberholt

Commercial Director / CCO

Kontakt

Poul Riberholt

Astrid Marie Klein

Marketingchef

Kontakt

Astrid Marie Klein

Produkter fra Mette Ditmer Denmark ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up