på Formland Autumn 2024

Mette Ditmer Denmark ApS

F 5004

Mette Ditmer universet oser af eksklusivitet og skandinavisk design til hele boligen. Gennem mere end 25 år har Mette Ditmer designet ikoniske accessories primært til badeværelset og soveværelset, som giver den lille ekstra følelse af luksus i hverdagen. De seneste år har Mette Ditmer forfinet kollektionen af skulpturelle og sanselige figurer og dermed indtaget resten af boligen, så den wellness og mindfulness, der er blevet skabt i badeværelset og soveværelset nu også er at finde i hjemmets øvrige rum.

Vores designs er inspireret af Mette Ditmers personlige tilgang til mindfulness og afspejles i hendes tidløse designs, der kendetegnes af enkle linjer og et stort fokus på kvalitet og detaljer.
For Mette Ditmer handler det også om samspillet mellem komplementære og kontrasterende farver, former, teksturer og overflader. Form følger funktion, og alle produkter har organiske former, bløde overflader og en dæmpet, men alligevel dristig farveskala med strejf af grafisk inspirerede mønstre.

SS24 kollektionen er en rejse tilbage til det velkendte, en 'newstalgia.' Bløde tekstiler i et moderne look og naturlige materialer, som inviterer dig til at skabe en oase med tidløse designs. Gå på opdagelse i en ny MARBLE-serie, køkkentekstiler og bløde plaider i dristige farvekombinationer. En ny ART PIECE-vase med masser af wauw faktor og praktiske opbevaringsløsninger samt måtter, der får funktionalitet og æstetik til at gå op i en højere enhed.

Mette Ditmer tilbyder dig og dine kunder et gennemtænk univers, hvor der er kræset for alle detaljer og gør det muligt at mixe og matche samt kombinere med dine eksisterende brands. Vi har alt fra det stringente og klassiske look til det modige og moderne. Vi inspireres af tidens trends og tendenser som vi fortolker, så det passer ind i netop vores univers og til vores brand DNA.

Besøg os i hal F på stand 5004, hvor vi står klar til at byde dig velkommen og inspirere dig med vores skandinaviske farver, high level designprodukter, grafiske og tidløse designs.

Mød os på Formland Autumn 2024

Atangana Bjerg Johansen

Sales & Product Responsible

Kontakt

Atangana Bjerg Johansen

Poul Riberholt

Commercial Director / CCO

Kontakt

Poul Riberholt

Astrid Marie Klein

Marketingchef

Kontakt

Astrid Marie Klein

Produkter fra Mette Ditmer Denmark ApS


Artikler skrevet af Mette Ditmer Denmark ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up