på Formland Autumn 2024

Moodfolk A/S

K 8160

MOODFOLK er et multibrand B2B-livsstilskoncept, der tilbyder en vifte af nøje udvalgte mærker og produkter af høj kvalitet. Med fokus på personlig service og fremme af partnerskaber, sigter vi efter at være den foretrukne leverandør for virksomheder, der søger enestående livsstilsprodukter.

På denne Formland messe er vi begejstrede for at kunne præsentere de seneste kollektioner fra hver af MOODFOLK's mærker: Lauvring, Lene Bjerre og Simple Goods.


LAUVRING
Lauvring’s nye OUTDOOR 2024 kollektion byder en ny lys sæson med udeliv velkommen. Det er tid til at omfavne sæsonens naturlige forandringer og de lyse lune dage bringer en følelse af fornyelse og friskhed. Denne sæson har vi sammensat et fantastisk udvalg af krukker, udemøbler og havedecor, der vil forvandle dit udendørsrum til din egen sommer-oase. Uanset om du vil opgradere din terrasse, skabe en hyggelig krog til afslapning eller tilføje lidt farve til din have, så har vores nye kollektion alt, hvad du har brug for.
Herudover medbringer vi et udvalg af vores indendørs kollektion, som består af farverige blomsterpotter, vaser og interiør i nye organiske former med overraskende detaljer samt naturlige, levende strukturer og nuancer.


LENE BJERRE
Dyk ned i vores Forår/Sommer 2024 Kollektion: Træd ind i en drømmende vibe. Fire år er gået siden pandemiens start, og forandringer fortsætter med at være en del af vores rejse. Vores styrke er vokset gennem at navigere i usikkerhed. Nu er tiden til at sætte tempoet ned, tage et øjeblik og reflektere over vores rejse. I Forår/Sommer 2024 hylder vi de flydende grænser. Hvert forår bringer nyt håb, og vores kollektion afspejler denne fornyelse. Vores designs inviterer til visuel meditation med bløde, rå teksturer, elegante former og en stringent skønhed. Denne stilfulde elegance, tilsyneladende uvidende om sin skønhed, udstråler empati og ro.
Oplev en bølge af forfriskende afslapning, mens vores styles pirrer dine sanser og fremkalder følelsen af strandens harmoni. De forankrer dig i et paradisisk miljø, hvor en følelse af lykke venter. Vores farvepalet indeholder rene, neutrale nuancer som rose, perlemor, cashmere og sand, der skaber en fredfyldt oase midt i kaos. Blå toner genskaber havets rolige essens og bringer det beroligende hav hjem til dig.
Midt i livets uforudsigelige strømninger tilbyder vores Forår/Sommer 2024 Kollektion en tilflugt af ro og skønhed. Udforsk denne drømmende stemning og reflekter over din rejse med ydmyghed og stil.

Velkommen til en sæson af fornyelse og eftertænksomhed.


SIMPLE GOODS
SIMPLE GOODS blev startet med den stærke overbevisning om, at det er muligt at gøre det bedre. Vi havde ledt overalt efter ikke-giftige rengøringsprodukter, der var helt sikre for vores familie, vores pelsede venner og miljøet. Vi fandt det ikke.

Størstedelen af husstandsrengøringsprodukter indeholder ingredienser, der ikke kun er skadelige for miljøet, men også for vores sundhed og trivsel. Vi begav os ud på en mission for at udvikle vores eget mærke af pålidelige, ansvarlige, bæredygtige og naturlige rengøringsprodukter. Simple Goods produkter er lavet med milde, naturlige og plante-baserede ingredienser, drevet af probiotika “gode bakterier”, og er parfumeret med 100% naturlige og økologiske æteriske olier.

Når du rengør med Simple Goods produkter, efterlades et lag af gode bakterier - probiotika - på overfladen. Disse gode bakterier nedbryder mikroskopisk snavs til endnu mindre partikler og fordøjer dem. De fortsætter med at arbejde og nedbryde snavs og dårlige lugte, hvilket opretholder en sund og naturlig mikroflora i hjemmet i op til 5 dage efter brug.

Vores nye bodycare serie:
Oplev skønheden i naturen med vores Body Care produkter. Vi tror på, at sand skønhed begynder med renheden i naturens ingredienser. Vores produkter er omhyggeligt fremstillet med de fineste botaniske ekstrakter, æteriske olier og plantebaserede ingredienser for at nære og forynge din hud. Sig farvel til skrappe kemikalier og omfavn kraften fra naturen. Vores Body Care produkter er lige så venlige mod din hud, som de er mod planeten.

Mød os på Formland Autumn 2024

Palle Langvad

KAM

Kontakt

Palle Langvad

Catharina Sand Poulsen

Digital Sales Manager

Kontakt

Catharina Sand Poulsen

Britta Pape

Sales Coordinator

Kontakt

Britta Pape

Natascha Grimm

Sælger

Kontakt

Natascha Grimm

Morten Walter Nielsen

Sælger

Kontakt

Morten Walter Nielsen

Lotte Kiilerich Mouritzen Østergaard

Sales Coordinator

Kontakt

Lotte Kiilerich Mouritzen Østergaard

Produkter fra Moodfolk A/S


Artikler skrevet af Moodfolk A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up