på Formland Spring 2024

Green Heart of Copenhagen

F 5672

Det var ved lidt af et tilfælde, at stifter Rikke V. Stoltz blev involveret i cannabisindustrien.

Hun kom ind som rådgiver for en dansk large-scale cannabis produktion, der havde behov for den særlige ekspertise, som Rikke kommer med.

Hendes internationale ledelseskarriere hos A. P. Møller Mærsk inkluderer udstationeringer i Schweiz og Brasilien, blandt andet som overordnet ansvarlig for Maersk Line's operation og terminal-kontrakter i samtlige 13 sydamerikanske lande.

Uddannelsesmæssigt har hun gennemført flere krævende forløb på IMD i Schweiz.

Rikke gik i 2009 ind som partner i Swire Blue Ocean, hvor hun var overordnet kommercielt ansvarlig for verdens største vindmølleskibe.

På samme tidspunkt som hun professionelt kom indenfor i cannabisindustrien, søgte hun personligt efter lindrende CBD-produkter til et nærtstående familiemedlem, der led af depression og angst.

Hun blev i den forbindelse chokeret over de udbudte produkters uigennemskuelighed, mangelfulde certifikater og overdrevne markedsføring.

Hun fandt det derfor nødvendigt at skabe et alternativ og besluttede at etablere Green Heart of Copenhagen med det formål at hjælpe flest mulige til at få gavn af hampeplantens mange velgørende effekter.

Det ufravigelige krav til alle Green Heart of Copenhagens produkter er: "Alle vores produkter skal være af høj kvalitet samt certificeret og testet i Danmark. Vi skal kunne stå inde for produkterne, og vi skal være trygge ved at købe disse produkter til vores egen familie."

Glæd dig til nu her på Formland at opleve Rikke's premium wellness brand CopenhagenCBD. Måske det lige er noget for DINE kunder :)

Varmt velkommen!

Mød os på Formland Spring 2024

Rikke V. Stoltz

Direktør & stifter

Rikke er én af de få kvindelige serie iværksættere herhjemme, som oprigtigt går vejen og inspirerer os med, hvordan vi udfordrer os selv og vores samfund på den helt store klinge. Hun har holdt foredrag f.eks. inviteret af TED i Rom samt som vikar for Connie Hedegaard som morgentaler på Aarhus Universitet. Hendes generelle budskab er: HVAD er det vi alle kan gøre, for at gøre en forskel? HVORDAN kan vi – skridt for skridt – påvirke verden omkring os i en bedre retning?! Med en baggrund fra A. P. Møller, det operationelle ansvar for Maersk Line i Sydamerika, og 18 år i udlandet, har hun de senere år boet og arbejdet i Danmark. Her er hun nu nøgleperson i forhold til at skabe mulighed for lettere adgang til helende planter til de mange med f.eks. kroniske smerter. Etisk og ordentligt. Altid.

Kontakt

Rikke V. Stoltz

Produkter fra Green Heart of Copenhagen


Artikler skrevet af Green Heart of Copenhagen


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up