Fiddle´s

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Glostrup, Danmark

Find os på

Fiddle's er et dansk nøddebrand, der forfiner kvalitet, bæredygtighed og skaber produkter ud over det sædvanlige. Hos os handler det om mere end blot at tilfredsstille en snacktrang; vi er på en mission for at forme en renere og mere bæredygtig fremtid.

Vores produkter stråler af stolthed med det veganske stempel, da vi tror på, at selv små handlinger kan gøre en forskel. Med en CO2-kompensation på 247,2 tons siden 2021 har vi skabt en plads som fortalere for ansvarlig produktion Dette går ud over nødder – det handler om vores dedikation til planetens trivsel.

I vores sortiment af veganske kreationer går vi ud over blot at tilbyde en snack. Det er en hyldest til vores værdier, hvor hver eneste nød er omhyggeligt udvalgt og forvandlet for at skabe en smagsoplevelse, der fejrer vores danske arv og næres af vores passion for kvalitet og innovation.

Mød os

Caner Atici

Founder & CEO

Kontakt

Caner Atici

Adam Ormstrup Nielsen

Head of Sales

Kontakt

Adam Ormstrup Nielsen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up