på Formland Spring 2023

Fantombryg

F 5336

Fantombryg er Danmarks første design bryggeri. Hver eneste øl er håndlavet og specialdesignet med unikke etiketter alt efter dit ønske, din anledning, dit behov.
Det er et enestående koncept, der på rekordtid har gjort Fantombryg til Danmarks bedst bedømte bryggeri på Trustpilot.

Fantombryg tog sin begyndelse i efteråret 2020 med et ønske om at nyfortolke måden at drive bryggeri på.

Bryggeriet skiller sig markant ud fra mængden ved at gøre det muligt for alle nemt og hurtigt at få designet deres helt egne unikke og personlige økologiske specialøl til alle mærkedage, begivenheder, højtider og fester.

De unikke specialøl bliver leveret dag til dag i specialudviklede gaveæsker, der sikrer at øllene når sikkert frem med posten og præsenterer sig flot for modtageren.

I dag har Fantombryg håndlavet mere end 100.000 økologiske specialøl med unikke og personlige etiketter til mere end 10.000 kunder - både private og virksomheder.

Mød os på Formland Spring 2023

Søren Uhd Pedersen

Kreativ direktør

Søren Uhd Pedersen stiftede Fantombryg i 2020. Søren er uddannet Kaospilot fra 2007. Han er en prisvindende iværksætter med flere succesfulde virksomheder bag sig.

Kontakt

Søren Uhd Pedersen

Lea Carina Uhd Frederiksen

Direktør

Lea Carina Uhd Frederiksen er uddannet journalist i 2011 og har gjort karriere på både DR og TV2, hvor hun har vundet flere TV Priser. I 2020 gik hun fuld tid med Fantombryg, som hun har sammen med sin mand Søren Uhd Pedersen.

Kontakt

Lea Carina Uhd Frederiksen

Produkter fra Fantombryg


Artikler skrevet af Fantombryg


Cases skrevet af Fantombryg


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up