på Formland Autumn 2024

EcoToys ApS

D 3234

EcoToys ApS blev grundlagt i 2015 og hed dengang Scandic Office Group hvor fokus var salg af kontorartikler. I 2020 skiftede vi navn til EcoToys for også at kunne inkludere et bæredygtigt sortiment af bl.a. legetøj på sigt.
I dag har EcoToys Aps base i Haderslev, hvor vi sender varer ud til hele Norden. Vores kunder omfatter webshops, specialforretninger, boghandlere, supermarkeder og stormagasiner. Vi arbejder løbende på, i tæt samarbejde med vores brands at gøre produktion og produkter så bæredygtige som muligt, men Rom blev ikke bygget på en dag.
I dag arbejder EcoToys bl.a. med følgende brands:

Zieler: Britisk brand af hobby og kunstartikler til voksne, her får du kvalitet til en god pris med en god fortjeneste. Zieler produkterne er udviklet af de bedste amatør kunstnere i UK.


Kores: Østrigsk brand med mere end 130 års erfaring indenfor kontor-, skole- og farveartikler. Lavt prispunkt og med mulighed for en rigtig god fortjeneste. Kores sætter mere farve på hverdagen og udvikler løbende på produkterne, så vi kan tilbyde en god kvalitet, en ergonomisk udformning og et prispunkt hvor alle kan være med. Produkt- og kvalitetsmæssigt ligger Kores sig tæt på af Staedtler


KAOS: Slovensk brand af skolerygsække, penalhuse og børnehavetasker. KAOS byder på et udvalg at flotte og anderledes designs, stor fokus på brugervenlighed og ergonomi, derudover er kvaliteten helt i top og med et prispunkt fra lav til midt.


Partivarer: Gennem vores store netværk og vores deltagelse i messer både i og uden for EU har vi adgang til en masse spændende produkter, som er perfekte til spotvare, JaTak tilbud og som partisalg.
Derud over er det muligt at få lavet sampak / sortimenter ud fra ønsker fra butikskæder og Key Accounts. Vi har bl.a. udviklet Kores in a box, et koncept til en webshop med et ønske om at sælge alt til skolestarten samlet i en kasse, da det ikke var lønsomt for webshoppen at sælge produkterne enkeltvist.

Mød os på Formland Autumn 2024

Chris Nielsen

Owner

Kontakt

Chris Nielsen

Peter Gade Nielsen

Sales Manager

Kontakt

Peter Gade Nielsen

Produkter fra EcoToys ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up