Danske Dekoratører

Lokationer

Silkeborg, Danmark

Find os på

Jeres brand og visuelle identitet. Bliver gentænkt og gennemtænkt.

Danske Dekoratører er sat i verden for at udfordre og udvikle dine visuelle behov. I form af fokuspunkter, strategiplan og stærkere kunderelationer. Målet er langtidsholdbar vækst. Med visuelle virkemidler og Visuel Merchandising på dine kunders præmisser – tilsat en kombination af kreativitet og wow-oplevelse.

Vi dykker lidt ned i motivationen hos dine kunder, nørder i forhold til dit brand og finder frem til den røde tråd, der skaber helhedsoplevelsen af din forretning. Danske Dekoratører er et netværk af dekoratører fordelt over hele landet, derfor har vi en unik mulighed for at hjælpe dig godt på vej.


Kommercielle resultater, der kan mærkes

Vi er et dynamisk team og vi står på et solidt fundament af kreative og talentfulde hænder. Vi bruger de visuelle virkemidler med fokus på, at give kunderne en wow-oplevelse og gode ambassadører.

Kunderne kommer ikke af sig selv, det er den strategiplan, de kreative ideer, de værdifulde fokusområder og en gennemtænkt rød tråd, der gør hele forskellen. Med andre ord dekoratøren bag – og med os som samarbejdspartner får du et skarpt team i ryggen.

Mød os

Louise Ringgaard Jessen

Ejer

Jeg hedder Louise, jeg er uddannet dekoratør & Visuel Merchandiser. Jeg har hele tiden vidst, at jeg ville hjælpe, inspirere og motivere butikkerne, så de har ro i maven og vækster, fordi der er en visuel strategi bag det hele butikkens brand. ✨ I dag stiller jeg skarp på butikkens retning, målgruppe, brand, så der en sammenhængende strategi lige fra kampagner, til SoMe, til vinduer, butiksindretning, fokusområder, event, mails, annoncering.... Jeg ved, hvordan du får mest muligt ud af din forretning, så du giver kunden en grund til at bruge pengene hos dig og sammen tror jeg, at vi kan skabe de vildest resultater og den fedeste oplevelse for de besøgende.

Kontakt

Louise Ringgaard Jessen

Caroline Stoklund Christensen

Digital marketing- og webkonsulent

Kontakt

Caroline Stoklund Christensen

Produkter fra Danske Dekoratører


Artikler skrevet af Danske Dekoratører


Cases skrevet af Danske Dekoratører


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up