på Formland Autumn 2023

Copenhagen Sparkling Tea Company

E 4265

The world's best alternative to Champagne!

Sparkling Tea er en helt ny drikkevarekategori, der kombinerer op til 13 forskellige økologiske teer i én flaske. Hemmeligheden bag den unikke smag ligger i udvalget af teer, samt de præcise tidsintervaller og temperaturer i løbet af produktionen. Hver enkelt flaske Sparkling Tea er derfor håndbrygget af grundlæggerne selv, Jacob og Bo, for altid at sikre et højt kvalitetsniveau.

Copenhagen Sparkling Tea Company har etableret sig som et stærkt brand i den voksende lav- og ikke-alkoholiske kategori med sine 0% og 5% alkohol. Den lave alkoholprocent betyder dog ikke, at vi går på kompromis med smagen. I hver variant af Sparkling Tea oplever man en unik og kompleks smag. Det er derfor den ideelle drik til enhver festlig lejlighed som aperitif eller til alt fra fisk og skaldyr til søde desserter, alt afhængigt af, hvilken af de 6 varianter Sparkling Tea, du har i dit glas.

Mød os på Formland Autumn 2023

Thomas Lehnshøj

Account Manager

Kontakt

Thomas Lehnshøj

Bo Sten Hansen

Managing Director & Co-founder

Kontakt

Bo Sten Hansen

Pernille Klarskov

Head of Marketing

Kontakt

Pernille Klarskov

Produkter fra Copenhagen Sparkling Tea Company


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up