Consilimo AS

Lokationer

Oslo, Norge

Tidaholm, Sverige

Vildbjerg, Danmark

Find os på

Consilimo blev grundlagt, da Serviteur og Edelweiss blev fusioneret til én virksomhed i januar 2020, hvilket medbragte mere end 40 års erfaring som komplette leverandører af emballage, tilbehør, interiør og dekoration til både detailbutikker og blomsterhandlerbranchen.

I juli 2020 blev det svenske mærke GUS Design også en del af familien, og fra 2021 markedsføres og sælges alle vores blomsterhandlerartikler, både i emballage og værktøj/tilbehør til blomsterhandlere, under varemærket Blooms. Vi er en pålidelig samarbejdspartner, der tilbyder en bred vifte af produkter af høj kvalitet og et højt serviceniveau.

Sammenlægningen af ​​disse mærker kommer vores kunder til gode, ved at give dem mulighed for at bestille fra fire mærker i en fælles webshop, med én faktura og én levering – fra én virksomhed.


Vi har showrooms i Jevnaker, Norge og Tidaholm, Sverige, hvor vi viser produkterne fra alle fire mærker.

Vi har endda et mindre showroom i Oslo, hvor vi viser emballage og indpakningspapir fra den seneste sæson fra vores mærke Serviteur og i Vildbjerg, Danmark med produkter fra Serviteur og Blooms, sammen med en lille kollektion af lys, servietter og dekorationer fra Edelweiss.

Vi inviterer kunder til vores showrooms flere gange om året for at vise nyhederne for næste sæson.

Mød os

Krestine Larsen

Innkjøper/Purchaser

Kontakt

Krestine Larsen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up