på Formland Autumn 2024

Chic Antique A/S

H 6222

Velkommen til Chic Antique og vores univers af rustik og romantisk, fransk interiør. Vores rejse udsprang fra de franske landskaber, nærmere lokaliseret i de stemningsfulde Brocante markeder. Her tilbragte Chic Antiques ejer, Bente Kienast, meget af sin tid gennem de varme somre i Frankrig. Og det var her, hvor gamle, skjulte skatte blev fundet – fyldt med så meget skønhed og historie, at de fortjente en genoplivning. Her blev drømmen vækket.

De franske loppemarkeder er stadig en stor del af hvem vi er, og vores designproces. I dag sælger Chic Antique til mere end 55 lande, og har et bredt udvalg af eksklusive møbler og interiør, franske delikatesser og luksuriøse wellnessprodukter. Gennem tidens løb og vores mange kollektioner, har design og sortiment udviklet sig, men autenticiteten og sjælen fra det sydlige Frankrig og loppemarkederne, er aldrig gået tabt.

Den franske landstil går igennem hele vores produktlinje. Den omfavner både romantiske, rustikke og industrielle produkter. Dertil har vi tilsat lidt af vores nordiske islæt, hvilket har resulteret i grundlaget for at skabe unikke, personlige og smukke omgivelser, der inviterer til de skønneste øjeblikke og minder.

Udover vores smukke nye SS23 kollektion, Bohemian Dreams, finder du også også vores flotte bestsellers – en fantastisk samling af klassikere blandt både møbler, lamper, interiør, køkkenudstyr, lanterner og meget mere.

Sidst, men ikke mindst, får du også muligheden for at gå på opdagelse i vores skønne Éternel wellnessprodukter, som giver dig en dejlig følelse af hjemmespa og luksus, samt vores franske delikatesser fra LE CRU. De lækre delikatesser er lavet af de bedste råvarer og ingredienser, og skabt efter klassiske, franske opskrifter.

Vi glæder os til at se dig i stand H6170 d. 29. – 31. januar, 2023.

Mød os på Formland Autumn 2024

Annie Karstoft

Agent Danmark - Øst

Kontakt

Annie Karstoft

Susanne Gravergaard

Agent Danmark - Vest

Kontakt

Susanne Gravergaard

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

Kundeservice

Kontakt

Chic Antique Kundeservice / Customer Service

Produkter fra Chic Antique A/S


Artikler skrevet af Chic Antique A/S


Cases skrevet af Chic Antique A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up