Cero-etage

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Skanderborg, Danmark

Find os på

Virksomheden Cero & Etage A/S består i dag af tre veletablerede mærker. Mærkerne Cero og Etage har de sidste mange år markeret sig blandt de absolut førende indenfor kvalitets bukser med unikke pasformer og smart, funktionelt overtøj. I 2014 kom Lundgaard til, hvis formål var at kreere moderne strik. Sortimentet er sidenhen udviklet sig til også at bestå af skjorter, kjoler og toppe. Alt sammen med stort fokus på bæredygtighed.

Vores designteam bliver inspireret på rejser til alle verdensdele, for herefter at fortolke internationale trends og ideer til den skandinaviske stil, som vi er kendt for.

Igennem årene har firmaet ekspanderet internationalt og eksporterer i dag ca. 70% af omsætningen til Skandinavien, mere end 14 europæiske lande, USA og Canada.

Firmaet ejes i dag af Carin Lundgaard Adm. Direktør, og Claus H. Mikkelsen Salgs- og exportdirektør, som leder firmaet med et professionelt og entusiastisk team fra domicilet i Stilling.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up