catalogue

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Aarhus, Danmark

Find os på

CATALOGUE er en dansk/irsk designvirksomhed, etableret i 2022 af designere Ditte Byholt Leibøll Jensen og Callum Sheeran-Purcell.

Vi specialiserer i design af objekter, møbler og rum, og arbejder i alle faser af et projekt. Gennem en hybrid tilgang er vi i konstant dialog mellem det digitale og analoge - tegnestuen og værkstedet - designe og bygge. En metode der sikrer at designintentionerne ikke går tabt i processen.

Vi advokerer for bæredygtighed i form af varighed ved at give objekter og rum mere betydning.

Mød os

Ditte Byholt Leibøll Jensen

Direktør og medejer

Uddannet designer på Det Kongelige Akademi i København samt Glasgow School of Art (GSA) med fokus på møbeldesign, rum og materiale. Flere års erfaringen i designbranchen som både projektleder og designer i København, hvorefter nu at være selvstændig erhvervsdrivende designer.

Kontakt

Ditte Byholt Leibøll Jensen

Callum Sheeran-Purcell

Direktør og medejer

Uddannet designer på Det Kongelige Akademi og National College of Art and Design i Dublin, specialeret indenfor produktdesign, rum og møbeldesign. Efterfølgende arbejdet som Lead Designer i en københavnsbaseret design- og arkitektvirksomhed, og herefter opstartet egen virksomhed .

Kontakt

Callum Sheeran-Purcell

Produkter fra catalogue


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up