B GREEN by Callapor A/S

Lokationer

Hasselager, Denmark

Find os på

B • GREEN forhandler Europas største udvalg af naturligt patinerede krukker.

Hos os finder du de smukke patinerede krukker. Patineringen er ægte, og da processen er naturlig, får hver krukke sit helt eget unikke look.

Du finder desuden både håndglaserede lerkrukker, krukker af upatineret ler, krukker af cement, zink, jern og corten stål.

Er du til recycling, finder du masser af vintageprodukter, som er ægte patinerede. Vi har blandt andet smukke franske skodder, kabeltromleplader, metalkasser, trækasser, vandkander mm. - alt sammen genbrug fra gamle bygninger og industribrug.

Vi har altid et stort og spændende sortiment på lager.

Du kan kende os på det charmerende, unikke udtryk, da alle ler- og cementpotter er håndlavede med respekt for det gode håndværk.

Siden januar 2022 har vi en bred kollektion af lys produceret i Danmark. I stedet for traditionelle stearinlys er lysene fremstillet af 100% fødevareforberedt paraffin dyppet i voks i smukke farver.

B • GREEN er en grøn og innovativ virksomhed – derfor foretrækker vi naturmaterialer og andre miljørigtige produkter. Vores rustikke krukker er det perfekte match til hus og have og passer til din indretning.

Mød os

Birgitte Hougaard

COO

Kontakt

Birgitte Hougaard

Erik Nørum Pedersen

CEO

Kontakt

Erik Nørum Pedersen

Produkter fra B GREEN by Callapor A/S


Artikler skrevet af B GREEN by Callapor A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up