på Formland Autumn 2024

ametsis ApS

D 3168

Brands

  • Sistema® Plastics
  • Contigo
  • Yankee Candle
  • Dreamfarm
  • Shupatto

Repræsenterede virksomheder

  • Ametsis ApS

Specialeområder

Antal medarbejdere

11-25

Lokationer

Næstved, Danmark

Se også

Find os på

Ametsis er dansk distributør og importør for Sistema, Dreamfarm, Contigo, Shupatto og Yankee Candle i hele Skandinavien.

Sistema
"Sistema" betyder "system" på italiensk og Sistema er skabt ud fra forudsætningen om at tilbyde praktiske, funktionelle og smukt designede kvalitetsprodukter til opbevaring af fødevarer.
Grundlæggeren af Sistema Brendan Lindsay, opbyggede Sistema fra sin garage i New Zealand for over 30 år siden. I dag eksporterer Sistema til over 90 lande rundt om i verden og tæller sine kunder i millioner. Sistema har kontorer i Australien, Storbritannien, Frankrig, Skandinavien og USA.

Dreamfarm
Alle Dreamfarms produkter, produceres med det formål at kunne løse flere problemer med kun ét redskab. Dreamfarm teamet kalder sig problemløsningsfirmaet, der dyrker idéer, som bliver til opfindelser. Produkterne syner af kvalitet både i emballage og materiale, og er visuelt genkendelige med farverigt design.

Contigo
Contigo producerer termoflasker, termokrus og vandflasker i flot design og stærk kvalitet. Contigo har udviklet flere patenterede lukkesystemer bl.a. AutoSeal™, som sikrer at alle Contigo produkter er 100% lækagefrie.

Shupatto
Shupatto er en innovativ japansk designvirksomhed, der har vundet stor anerkendelse for deres Shupatto tasker. Deres designunivers er utrolig æstetisk med fokus på detaljen og deres produkter er skabt med omtanke.

Yankee Candle
Yankee Candle er et af verdens største Home Fragrance brands med mere end 600 forskellige dufte og flere unikke linjer med hver deres signatur. Hvert lys er sammensat af dygtige parfumører og med de bedste ingredienser, hvilket giver garanti for god kvalitet.

Mød os på Formland Autumn 2024

Mads Kristensen

Salgschef

Kontakt

Mads Kristensen

Betina Kraul Rasmussen

Key Account manager

Kontakt

Betina Kraul Rasmussen

Thomas Thorning Skovbo

Key Account Manager

Kontakt

Thomas Thorning Skovbo

Produkter fra ametsis ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up