på Formland Autumn 2024

Bolchekogeriet Almuegaarden

E 4160

Brands

  • Almuegaarden
  • SMAGFULD by Almuegaarden
  • MOOMIN by Almuegaarden

Repræsenterede virksomheder

  • Bolchekogeriet Almuegaarden

Specialeområder

Lokationer

Næstved, Danmark

København, Danmark

Gudhjem, Danmark

Se også

Find os på

Bolchekogeriet Almuegaarden der har hovedproduktion på den hyggelige gamle gård ved Næstved er et af de ældste nuværende bolchekogerier i Danmark og kendte for Bolchekogeriet i Tivoli i København. På Almuegaarden har familiens tre generationer indtil nu været i gang med fremstillingen af alle de gamle klassiske bolchevarianter, hvor også nyskabelser med årene er kommet til, så man i vores sortiment nu også kan finde sukkerfri bolcher, fyldte gourmet bolcher, samt flotte motivbolcher til enhver anledning.
Hos Almuegaarden sætter vi en ære i at værne om det gode danske håndværk og kvalitet, hvorfor alle vore bolcher tilvirkes i hånden efter de traditionelle gamle håndværksmetoder, og ved brug af originalt gammelt maskineri helt tilbage fra 1800-tallet. Til at sikre den bedst mulige smag i vore bolcher, anvender vi kun de bedste råvarer og naturlige ingredienser, og bolchemassen koges op over åben ild for, at give bolcherne den helt rette sprødhed.
Vi er stolte over at være blandt verdens dygtigste til at fremstille flotte og vellignende motiver inde i bolcherne, hvilket har bevirket at vores produkter sælges gennem specialbutikker i hele Norden og en stadigt voksende afsætning til resten af Europa foruden salget gennem vores egne butikker i Tivoli og Magasin Du Nord i København.

Mød os på Formland Autumn 2024

Michael Christensen

Ejer / Owner

Kontakt

Michael Christensen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up