på Formland Autumn 2024

A Deal With Care

J 7170

Fair Trade kurve fra Senegal

A Deal With Care er en produktions og engros virksomhed, medlem af Fair Trade Danmark. Vores hovedformål er at hjælpe små erhvervsdrivende i Afrika til at skabe økonomisk cirkulation og vækst i deres forretninger. Vi sørger for at producenten får en god og fair pris for deres produkt. Hos os handler det ikke om den hurtige handel, men om at skabe stærke bånd, gode relationer og længerevarende venskaber med vores vævere. For os er det den bedste måde at lave forretninger på.

Hos A Deal With Care tager vi også et socialt ansvar, børnearbejde er et af de problematikker vi har stor fokus på og derfor er vi tit på hjemmebesøg hos vores vævere. Vi tilbyder små mikrolån, det hjælper familierne til at f.eks. forbedre nogle forhold hjemme eller som støtte til børnenes skolegang. Lånene kan tilbagebetales med kurve, hvis de ønsker det.

Alle vores kurve er håndlavet og kan variere i størrelse, farve og mønstre.
Alle de farvede kurve er vævet med en plastline på strå, plastlinen er lavet af genbrugsplast, lavet i Senegal. De organiske kurve er vævet med en line lavet af bismarck palmens blade.

Vi køber kurvene direkte fra den væver der har vævet kurven og er med til at sikre at hun får det beløb som vi har aftalt. Vi aftaler årligt en fast pris når stråene er dyrest og den pris holder året ud. Vi er stolte over at sige at vi er dem der betaler den højeste markedspris til vores vævere, men vi er også dem der har de bedste vævere og de flotteste kurve. I dag er vores projekt også blevet deres og sagt med deres egne ord. Her er vi familie.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up