Kunst Pause v/Eckmann • HAL H

Velkommen til Trend Café & Workshops ved Eckmann

KUNST PAUSE - JAPANESE CAFE´, WORKSHOP & ART TALK

Når verden er kaotisk og i opbrud søger vi imod kunsten. Vi lever i en tid med store kriser og omvæltninger i vores liv. Omringet af krig, dårlig økonomi, mangel på varer og energi. Mange lever med frygt for sygdom, for miljøet og for fremtiden generelt. Fordybelsen, nuet og fascinationen af kunstens væsen bliver pludselig en mulig og vigtig inspiration, for at overleve i en tid præget af bekymring.

Kunst appellerer til følelserne, positive oplevelser, det ubevidste jeg, det uforklarlige.

 

Bliv nysgerrig på sæsonens farverige workshops

Bliv nysgerrig på sæsonens farverige workshops

Kunst - en pause midt i kaos

Kunst er ikke kun til dekoration. At omgive sig med kunst bliver en form for hverdagsaktivisme, der kan lindre og rekonstruere, lette bekymringerne og tilskynde til en ny form for lykkefølelse og optimisme. Ved at skabe og ved at nyde unikke objekters skønhed, kan vi i en kort stund glemme os selv og hverdagens trængsler.

Kunst vækker vores sanser

Kunst, kunsthåndværk, Arts & Craft, forbinder os til jorden og naturen og lader os forstå, at vi er en del af noget, der er større end os selv. Kunst er følelser, relationer og kultur. Kunst har et kæmpe forandringspotentiale til at gøre verden til et bedre sted. Som forretningsdrivende har du, mere end nogensinde, brug for at finde sin forretnings unikke potentiale. Kunsten kan blive en måde at overleve på. Fordi kunst har ingen regler, forbehold eller hudfarve.

Udfold dine kunstneriske evner

Formlands KUNST PAUSE er en Japansk inspireret cafe´ og et udstillingsområde der hylder kunsten, den uendelige kilde til inspiration. Som besøgende indkøber på Formland, kan du på KUNST PAUSE området i HAL H - deltage i en række gratis workshops og blive inspireret af kreative foredragsholdere.

Nyd en kreativ kunst pause

For at komme i gang med at tænke og agere på en ny måde, kræver det energi, ro og balance. At man har tid til at være tilstede i nuet. Derfor har Anette Eckmann inviteret en række professionelle kreative og passionerede udøvende kunstnere til at undervise og til at lære fra sig.

Gratis workshop & Art Talk

Sæt tid af – kom forbi og lær at udforske og at udfordre dine kreative evner. Og ikke mindst, blive inspireret til hvordan du kan dyrke og udvikle et kunstneriske udtryk hjemme i detailbutikken. Lære at bliver bedre til at mærke efter hvad du kan bidrage med der kan give kunderne fornyet livsglæde, inspiration og tro på fremtiden. Der er så mange muligheder, at det kun er tid og fantasi, der begrænser dig.

Et øjebliks helle fra verdens uoverskuelighed.

Lær at kuratere smukke ting med kant, der kan begejstre og forundre dine kunder i butikken. Brug din kreative frihed som inspiration til at håndplukke og blande design og kunst, kunsthåndværk, materialer, farver, mønstre og stilretninger der overbevisende og uprætentiøse. På den måde kan du skabe en ny form for rummelighed og energi i din butik.

Japanese Café

Det japanske Yutaka Spisehus byder på en kunstnerisk frokost, serveret i en japansk Bento boks, det der svarer til en dansk madpakke. Forskellen er markant! En japansk Bento boks er en æstetisk nydelse og en kunstnerisk oplevelse. Onigiri og Takoyaki arrangeres sirligt sammen med andre små japanske delikatesser. Kom, se og smag - tag dig tid til en KUNST PAUSE. Sæt dig stille og roligt med en kop japansk Matcha te.

Vær til stede i nuet. Nyd maden og omgivelsernes skønhed, mens du tager en slurk. Det beroliger hjerte og sind - og giver dig arbejdsro.

keyboard_arrow_up