Circular Formland Days 2024

Et særligt konceptområde i hal H med udvalgte iværksættere

Circular Formland Days i hal H

Læg vejen forbi det særlige særligt konceptområde, hvor du kan opleve arbejdende værksteder med udvalgte iværksættere, der arbejder med og cirkulær økonomi på forskellige måder.

Du møder brands indenfor træ, stål, tøj, dekorationsmaterialer og kunsthåndværk, der alle deler en fælles vision om bæredygtighed og kreativitet.

Workshops

Læs mere om de forskellige virksomheder på området

 

FOR-NY

Et dansk tøjbrand, der specialiserer sig i unisex-tøj og opfordrer til fornyelse. Brandet inspirerer enkeltpersoner til at forny deres garderobe på en personlig måde samtidig med at det fremmer bæredygtighed. Platformen tilbyder unikke tilbehør, dekorationer og lommer til skjorter, der er designet i samarbejde med danske kunstnere og designere.

FLOT

En dansk virksomhed der fokuserer på at anvende overskudstekstiler fra forskellige kilder såsom producenter, forhandlere og vaskerier. Disse overskudstekstiler gennemgår en omhyggelig udvælgelsesproces, hvor der sikres, at kun de bedste og mest egnede materialer bliver brugt i produktion.

// Liselotte Hornstrup //

En dansk modevirksomhed, hvis designDNA er centreret om styrkelse af individualiteten, og hvor der er plads til fri udfoldelse. Brandets identitet er monokrom og dunkel med en masse rå kanter og detaljer. Det er en innovativ fortælling om håndværk og beklædning, der er lavet til at blive brugt i lang tid, som modstand til samfundets køb-og-smid-væk-kultur. Alt er produceret i Danmark på en dansk systue, og 50% af alle kvaliteterne er deadstock materialer.

 

Kaffepuden.dk

Dansk virksomhed der laver interiør af stof fra kaffesække, som vi får fra danske mikroristerier. Alle vores produkter bliver lavet ud fra printet på den enkelte kaffesæk, hvilket betyder at de alle på hver deres måde rummer en unik fortælling og et unikt udtryk. Præcis ligesom dig og mig. Historien om en kaffefarmers arbejde, om samarbejdet med et dansk mikroristeri og om mig som iværksætter er med til at skabe produkter, der er fyldt med sjæl og charme og som derigennem kan bidrage til den hyggelige stemning om det er derhjemme, i sommerhuset, på terrassen, altanen eller i din virksomhed, på caféen eller kaffebaren.

seaART

Skabt af fotograf, Bo Jensen, der gennem en årrække har samlet foto-motiver fra egnen og naturen omkring havet. Senere er projektet udvidet med træfisk, håndlavede lamper, mobiler, skulpturer samt små trækasser med strand skaller – alt skabt af fund fra kysten samt andre udvalgte genbrugsmaterialer indsamlet på forskellig vis. Unikke værker, som giver materialerne nyt liv og gerne en lang levetid.

Sy Studio

Sy Studio er en B2B systue beliggende i hjertet af det midtjyske tekstilområde i Ikast. Vores systue har erfaring med at levere skræddersyede løsninger til en bred vifte af virksomheder. Fra første møde til færdig produkt stræber vi efter minimalt spild, og eventuelle mindre rester håndteres ansvarligt af vores samarbejdspartnerne, der enten anvender dem, som de er, eller genanvender dem til nye materialer. Vores fokus på at undgå overproduktion og mindske spild gælder også vores brug af deadstock-materialer.

Simple Made

I hjertet af denne danske virksomhed ligger en kernefortælling, der hylder minimalistisk design, ekstraordinært håndværk og en dyb respekt for nordiske designtraditioner. Simple Made er dedikerede til at skabe møbler, der ikke kun er funktionelle og holdbare, men som også bærer en indre skønhed, og ser frem til at bringe disse værdier ind i endnu flere hjem som et modsvar på køb og smid væk kulturen. Produkterne bliver designet efter at der er så lidt spild materiale som muligt 

Homemade Living

Hos Homemade Living tror ikke de på at genbrug og genanvendelighed skal være kedeligt. Tværtimod! Homemade Living's produkter - genanvendelig gaveindpakning, stofposer og kaffefiltre - er et bevis på, at man kan passe på miljøet, mens man omgiver sig med smukke, funktionelle ting, der giver mening. Der er ikke et stort lager, da hver ordre bliver omhyggeligt fremstillet i Herning, når den kommer ind. Dette sikrer, at hvert produkt ikke blot er bæredygtigt, men også skræddersyet med omhu og kvalitet.

Underflod

Underflod designer og udvikler interiørprodukter der bliver produceret på sociale værksteder for folk med fysisk eller psykisk handicap og på de danske fængsler. Vi ønsker at lave produkter, som giver mening for naturen og for mennesker. Underflod forsøger i højst mulig grad at arbejde med genbrugsmaterialer. Alt vores træ er genbrugstræ eller resttræ fra møbelindustrien. Det samme gælder blandt andet aluminium og maling.

keyboard_arrow_up