Traditionen holdes i hævd
Tarp Bryggeri fremstiller mjød helt i tråd med de gamle skikke.
Vi anvender udelukkende dansk honning, og kun de bedste råvarer.
Mjøden fremstilles over åben ild, som i de gode gamle dage og frugtsaft, urter eller bær tilsættes mjøden, for at opnå det allerbedste resultat.
Der anvendes ingen koncentrater, kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer.
Tarp Bryggeri er et familieejet bryggeri, beliggende i Tarp nord for Esbjerg. Familien har tradition for brygning af bl.a. vine, der går tilbage til 50’erne..
Alle råvarer udvælges med omhu og hver enkelt produktion overvåges og prøvesmages, for at sikre kvaliteten.
Ejeren af Tarp Bryggeri, Claus Jørgensen, har fire voksne børn. Alle børnene interesserer sig for mjødproduktionen, og deltager villigt og gerne i prøvesmagningerne.
Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.