Rethinkit Studios

Lokationer

Ikast, Danmark

Find os på

RETHINKIT
Rethinkit tror på en afbalanceret livsstil med tid til sig selv og andre, og uanset om du løber ærinder,er på vej i fitnesscenteret eller på arbejde, så har vi noget for dig. Rethinkit omfavner alle aspekter af din hverdag.


Rethinkit er athleisure wear til kvinder og fungerer som en hybrid melllem fashion og sportstøj. ‘Athleisure’ kommer af de engelske ord ‘athletic’ og ‘leisure’ og omfatter funktionelt og stilrent sportstøj, der kan bruges til hverdag. Vores minimale og alsidige designs kombineret med strækbare, åndbare og fugtabsorberende genbrugsmaterialer gør, at vores tøj passer til fitnesscenteret, yogamåtten eller din hverdag. Funktionalitet er i fokus, og vi har lagt vægt på bevægelse og komfort for at gøre det så let som muligt for dig at være aktiv.

RETHINK SPORTSTØJ OG FASHION MED RETHINKIT

RETHINKIT

Vores mål er at blive den del af din garderobe som du holder mest af og som passer til en aktiv livsstil, hvor bevægelse, komfort og stil er omdrejningspunktet. Vi tror på idéen om langtidsholdbart og tidløst tøj, der har flere funktioner og kan bruges på kryds og tværs, da vores mål er at minimere mængden af tøj i din garderobe. For at understøtte dette, arbejder vi med drops i stedet for sæsoner.

Mød os

Pernille Reenberg

Customer Relationship Representative - NORDICS

Kontakt

Pernille Reenberg

Maya Nicolaisen

Customer Relationship Representative | Europe

Kontakt

Maya Nicolaisen

Christina D. Jensen

Key Account Manager & Warehouse Responsible | UK

Kontakt

Christina D. Jensen

Events oprettet af Rethinkit Studios


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up