Outdoor&Friends Aps

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Solrød Strand, Danmark

Find os på

Outdoor&Friends er en nyere dansk virksomhed, der producerer bålgrille og tilbehør til uderum, udendørsliv og udendørsmadlavning.

Vores mission er at få folk mere ud og benytte deres uderum, samt at udbrede udendørsmadlavning. Derfor vil vi kontinuerligt udvikle tilbehør og nye produkter der kan fremme glæden og tilhørsforholdet ved udeliv for folk.

BÅLGRILL - FireFriend

Vores kerneprodukt er vores unikke bålgrill, kaldet en ”FireFriend”. Med udgangspunkt i vores FireFriend, er vi en virksomhed som kigger ind i tre kerneområder: udendørsmadlavning, simplicitet og bæredygtighed.

Vores FireFriend er en brændefyret bålgrill, hvorpå der kan laves mad direkte på de integrerede stegeflader.

FIREFRIEND - madlavningsoverfladerne

Madlavningsoverfladerne er lavet i 8 mm. tykt kulstofstål, som er godkendt som fødevarekontaktmateriale.
Det tykke kulstofstål giver en særlig god madlavningsoverflade, idet kulstofstålet er en god og stabil varmeleder.

Madlavningsoverfladerne giver mulighed for at lave langt flere forskellige retter end på en traditionel grill, idet stegekanten og stegepladen fungerer som en pande, du kan lave mad direkte på, samtidig med at du har mulighed for at have den traditionelle grillrist.

Desuden, med rette gryder, kan der også koges på stegekanten og stegepladerne, og derved fungerer FireFrienden som et udendørskomfur. Dette giver uendelige madlavningsmuligheder, som også udfordrer på en spændende og ny måde i uderummet.

CORTEN

Selve FireFrienden er lavet i det populære cortenstål, som udover at være en særskilt holdbar ståltype, grunden dens særlige korrosionsbestandighed og modstandsdygtighed overfor gennemtæring, også opnår et unikt og moderne patina udtryk med tiden.

FireFrienden er brændefyret. Brænde har mange fordele. Det er simpelt, nemt, giver god smag, god duft og ikke mindst rigtig meget ildhygge, især når mørket falder på.

BÅLFAD

Med muligheden for at tage de løse madlavningselementer, af kan vores bålgrill også bruges som et hyggeligt bålfad, og kan derved benyttes hele dagen, aftenen og natten.
I hver side er der skåret tre vents, som er FireFriendens kendetegn og varemærke. Disse vents kaster et flot lys fra ilden i mørket. Dette giver et hyggeligt og flot udtryk, særligt når mørket falder på.

Til FireFrienden medfølger et låg, som beskytter madlavningsoverfladerne. Dette bevirker at FireFrienden kan stå ude hele året i alt slags vejr. Den skal ikke tages ind eller beskyttes på anden vis.

FireFriendens brandkammer, bevirker at man kan lave bål på en nem og kontrolleret måde Desuden får man også et bål, der kommer op i højden, så madlavning bliver gjort nemmere.

Hele vores produktion foregår i Danmark, hvilket betyder at vi skåner miljøet for transport på globalt plan, vi støtter dansk erhvervsliv, sikrer gode arbejdsforhold og sidst at produktionen er let tilgængelig og særdeles omstillingsparat.

Desuden tilbyder vi også at producere reservedele til vores produkter, hvilket vi ser som en fordel at kunne sælge reservedele og derved spare ressourcer for miljøet.

Mød os

Sara Kiilerich

Co-founder, jurist

Kontakt

Sara Kiilerich

Marck Høybye

Co-founder, Civil maskiningeniør

Kontakt

Marck Høybye

Produkter fra Outdoor&Friends Aps


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up