Nava Copenhagen I/S

L 9028

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Odense SØ, Danmark

Find os på

Nava Copenhagen er et dansk smykkebrand, der blev stiftet i 2019 af tvillingesøstrene Camilla og Maria Rindal Petersen.

Vi ville gerne lave et brand med priser, hvor alle kan være med, da det gør det muligt for alle at få fingrene i det. På den måde kan man, i stedet for at købe ét dyrt smykke, få mange Nava Copenhagen smykker for samme pris.

Vi mener, det er vigtigt, at man har mulighed for at kombinere sine smykker på kryds og tværs af hinanden, fordi det giver en mulighed for at have forskellige looks. Vi anser det som en nøglesten, at man kan have mange smykkemuligheder, uden at det har kostet en formue.

Vi ser smykker som en lige så essentiel del af outfittet som tøj, fordi smykkerne er det, der tager det samlede udtryk til et højere niveau. Med andre ord, så er det det, der fuldender din stil.

Inspiration fra den store, vide verden
Inspirationen til vores smykker kommer fra vores mange rejser rundt om i verden, og de oplevelser vi har haft med forskellige kulturer, folkefærd og natur. Vi har sørget for, at vores smykker reflekterer dette, hvilket er med til at gøre dem unikke og smukke, mens de samtidig holdes simple og klassiske.

Vores stil
Nava Copenhagen smykker er designet til at være simple og feminine på en klassisk måde. De rå detaljer sørger for, at smykkerne aldrig går af mode.
Vi stræber efter at lave smykkerne fortryllende og elegante og forhåbentlig skabe en rejselyst hos dem der bærer dem.

Dansk design fra hjertet af Odense
Alle vores smykker er designet i hjertet af Odense. Vi anser kvaliteten som værende den med afstand vigtigste prioritet, når vi designer smykker, da vi ønsker at udbyde fantastiske smykker der holder i mange år. Mere praktisk betyder det, at alle vores smykker er lavet i 925 sterlingsølv med en 18k guldbelægning. Du finder derudover registreret navnestempel i alle smykker.

Kollektioner
Vi designer 4 kollektioner om året, Spring/Summer, Mid-Summer, Autumn/Winter og Christmas, som hver har deres eget tema. Alle kollektioner er designet, så de nemt kan styles på kryds og tværs af hinanden.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up