YUZU Furoshiki

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Copenhagen, Denmark

Find os på

YUZU er et designstudio, der arbejder med genanvendelse af kasseret tøj og tekstiler. Bæredygtighed, håndværk og design er fundamentet i det lille tekstile værksted, hvor alt bliver håndlavet med omhu og omtanke. YUZU er dybt inspireret af Japan og har kastet sin kærlighed på, og specialiseret sig i, den gamle japanske tradition FUROSHIKI.
Med FUROSHIKI som udgangspunkt og fundament skaber YUZU tekstile fortællinger i form af kunstværker og designobjekter, som du kan have i dit hjem og i dit liv, og bruge på forskellig vis, igen og igen, år efter år, hele livet.

Trods sit simple udseende er FUROSHIKI en multifunktionel lille størrelse. Den er igennem tiden blevet anvendt både til indpakning, transport og opbevaring. Og hos YUZU FUROSHIKI er der blevet tilføjet endnu et element. Her bliver de kvadratiske tekstiler skabt som både funktionelle brugsgenstande og som tekstile kunstværker.
Derved bevæger YUZU FUROSHIKI sig i krydsfeltet mellem kunst og funktion og tager begrebet ”The Art og Furoshiki” til nye højder.

Vi glæder os til at byde jer indenfor i vores tekstile univers.

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up