Lauvring A/S

Antal medarbejdere

26-50

Lokationer

Vildbjerg, Danmark

Lauvring vil være andet og mere end blot en leverandør. Vi ser kunderne som vores partnere i bestræbelserne på at erobre en stærk position blandt forbrugerne. Derfor udvikler vi vores produkter for at nå ud til en bred vifte af kunder, og ikke kun de få.

Lauvring er én af Skandinaviens førende interiørvirksomheder, som har haft hjemsted i Herning siden 1987. Vi har en lang tradition for at rejse verden rundt og finde inspiration og materialer, som vi skandinaver altid har gjort.

Lauvring dækker et bredt udvalg gennem to kollektioner hvert år - fra glasvaser, keramikskjulere, dekorationsartikler, udendørskrukker, kurve til lanterner - og desuden en række specialkategorier til florister, havecentre og byggemarkeder.

Lauvring arbejder konstant på at udvikle sortimentet med fokus på høj kvalitet og respekt for den fine balance mellem den nordiske tradition og nutidens moderne trends. Du finder vore produkter i blomster- og brugskunstforretninger, samt havecentre i hele Skandinavien.

Mød os

Palle Langvad

Markedschef

Kontakt

Palle Langvad

Morten Walter Nielsen

Sælger

Kontakt

Morten Walter Nielsen

Natascha Grimm

Sælger

Kontakt

Natascha Grimm

Vinni Mikkelsen

Indkøbschef

Kontakt

Vinni Mikkelsen

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up