by Brorson ApS

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Viborg, Danmark

Find os på

by Brorson - Made in Denmark

I mere end et årti har vi serviceret og leveret til hotel- og restaurationsbranchen med særlig fokus på servering, beklædning til tjenere, borddækning og indretning.

Vi designer og fremstiller vores brede sortiment af fødevaregodkendte serveringsbræt, tapasbræt, sushibræt, skærebræt, planker, huggeblokke, træbakker, interiør og møbler udelukkende lokalt her i Danmark.

Der er kort vej fra idé til færdigt produkt og derfor fremstiller vi også efter ønsker.

Brug os til stylings- og indretningsopgaver af jeres restaurant, hotelværelser, loungeområder, kontorer m.m. Vi har stor erfaring med og samarbejder med arkitektfirmaer og har adgang til flere hundrede underleverandører.

Mød os

Rikke Brorson

Designer / Ejer

Rikke Brorson har siden 2009 ejet og drevet by Brorson med helt klare holdninger omkring design og produktion. "Hele filosofien bag min virksomhed afspejler mit personlige menneskesyn og mine holdninger til, hvordan vi bør agere i en konstant foranderlig verden med større fokus på mennesker og miljø. Min virksomhed er mig og jeg er min virksomhed. Social ansvarlighed, lokal dansk produktion, godt håndværk, bæredygtighed, højt design formsprog, kvalitet og holdbarhed er hjørnestene i min virksomhed" Rikke Brorson

Kontakt

Rikke Brorson

Produkter fra by Brorson ApS


Artikler skrevet af by Brorson ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up