Interesseområder
Nyeste leverandører indenfor Gastronomi
American Heritage GmbH & Co. KG
At bringe den unikke livsstil fra Amerika, Irland, England og Skotland direkte til Europa – det har været vores mission hos American Heritage siden 2004. Vi importerer ikke kun kulinariske lækkerier og delikatesser fra USA, men også fra Irland, England og Skotland. Uanset om det drejer sig om pandekager, brownies, traditionel amerikansk BBQ, irsk whiskey, engelsk te eller skotske bagværk – finder du alt relateret til disse landes mangfoldige madkultur hos os. Vores høje kvalitetsstandarder sikres gennem omhyggelig udvælgelse af anerkendte producenter som Crown Maple, Rufus Teague, Stonewall Kitchen samt udvalgte producenter fra Irland, Englan
Anker Chokolade
E 4038
Anker Chokolade er stiftet af Martin Nørregaard og Mikkel Anker i 2015.Anker Chokolade er en fusion imellem en Michelin kok og chocolatier - Mikkel Anker - og en madelsker med kærlighed til dét at drive en forretning - Martin Nørregaard. Med hver vores baggrund kommer vi derfor med forskellige syn på hvordan det gode produkt bliver til.Mikkels baggrund indenfor det varme køkken og Michelin restauranter har gjort at vi har en anden tilgang til normerne indenfor smage i chokolade.Vi føler os ikke begrænset af begrebet "sådan har man altid gjort", men har tilladt os selv at tænke kreativt og udfordre de smage der sædvanligvis findes i chokolade.
Bælg ApS
Med nøje udvalgte råvarer er vores økologiske konfekthapsere et ambitiøst og dedikeret forsøg på at lave mere bæredygtig konfekture. Vi bruger økologiske danske bælgfrugter, fordi det både er godt for biodiversiteten på markerne, og fordi det smager himmelsk i kombination med mørk chokolade. Brug af danske bælgfrugter er på én og samme tid innovativt ogjordnært. Vores hapsere er desuden lave på sukkerindhold, høje på kostfibre og protein samt gluten- og laktosefri – helt uden at vi er gået på kompromis med smag og kvalitet. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere BÆLG® konfekthapsere i fire smagsvarianter – håndlavet på danske økologiske k
1 opslag
seneste fra 20. april 2023