Formland Autumn
17.-19. august 2024

 

Køb billet med 60% Early Bird rabat      Få tilbud på en stand

Nordens mest inspirerende messe inden for interiør, livsstil & design

Her samles danske og internationale leverandører for at præsentere nye kollektioner og møde indkøbere samt andre professionelle aktører i et sprudlende sammensurium af oplevelser, handel og netværk.

Udover det, kan du opleve unikke og inspirationsfyldte trend- og konceptområder, indsigtsfulde foredrag fra en række eksperter inden for bl.a. trendforskning og forretningsudvikling samt deltage i workshops eller andre spændende events.

Få styr på billetten allerede nu og spar 60%! Tilbuddet gælder tom. d. 20/6/24. 

 

Køb billet med Early Bird rabat

 

Udforsk Formland Autumn 2024

Mød udstillerne

Gå på opdagelse blandt de spændende danske og internationale brands, du kan møde på Formland Autumn. Listen opdateres løbende.

Se listen med udstillere

 

Bliv klar til dit besøg på Formland

Brancher & communities

Mød et bredt udvalg af brancher og brands inden for livsstil og design, der er kurateret i forskellige haller og communities ifht. branche, stil, mm. 

Læs mere & få et overblik

 

Se hvem du kan møde på Formland

Aktiviteter & foredrag

Dyk ned i det omfattende aktivitetsprogram på Autumn, og hold øje når vi løbende annoncerer flere spændende og inspirerende events.

Udforsk programmet

 

Se hvem du kan møde på Formland

Dyk ned i det praktiske

Få et overblik og svar på alt det praktiske lige fra transport og parkering til åbningstider og haloversigten til Autumn 2024.

Læs mere

 

Køb din billet til Formland

Kom til Circular Furniture Days 12. - 14. juni i Designmuseum Danmarks have - gratis adgang

Oplev en særlig cirkulær udstilling og eventplatform med 19 fantastiske brands, der vil være med til at inspirere branchen til en mere ansvarlig og cirkulær fremtid samt skabe rum for vidensdeling og debat. Platformen er udformet i partnerskab mellem Lifestyle & Design Cluster, Designmuseum Danmark, Plastindustrien og Formland, og flyttes efterfølgende til Formland Autumn 2024.

Læs mere om eventet

Der netværkes og skabes leads på Formland

Bliv en del af branchefesten på Formland og mød indkøberne face to face

Som nordens mest inspirerende design- og interiørmesse samler Formland indkøberne fra branchen og tilbyder din virksomhed en stærkt mulighed for at skabe nye leads og styrke dit brand. Udstillere på Formland får også adgang til et stort marketingkit inkl. en digital profil der kan aktiveres før, under og efter messen.

Få et tilbud på en stand

Der netværkes og skabes leads på Formland

Få de seneste Formland nyheder først og eksklusive indblik fra design - & interiørbranchen

 

Tilmeld Formland's nyhedsmail

Nyheder fra branchen

Et af Formland's hjørneflag er vidensdeling - både før, under og efter messerne. I vores digital nyhedssektion kan du læse nyt fra udstillerne og branchen hele året rundt.

Vær med når designbranchen samles

Som en del af vores univers af kommende trends og tendenser får man mulighed for at netværke med både danske og udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Oplev inspiration i højsædet

Det er vigtigt for os, at man på Formland kan gå på opdagelse i et inspirationsunivers, som kan bidrage med ideer til udviklingen i egen virksomhed. Derfor har vi stor fokus på at skabe inspirerende trend områder på messen.

Bliv klogere på branchens udvikling

Forbrugerne og markedet ændrer sig hele tiden, og det er tidskrævende at holde sig opdateret. På Formland afholdes relevante foredrag hvor kan man snuse til udviklingen og forskellige løsningsmuligheder.

Formland's mediepartner og udgiver af messemagasinet

keyboard_arrow_up