Vi ses til
Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse
17. - 19. august 2024

Bliv udstiller

Tak for tre begivenhedsrige messedage

Formland takker af efter tre begivenhedsrige messedage. Der blev handlet, indgået relationer og samlet dugfrisk viden i et fremadskuende univers. En stor tak til alle jer der lagde vejen forbi og således bidrog til en vellykket messe. 

Få et tilbud på en stand til august

Bliv en del af branchefesten på Formland og mød indkøberne face to face

Som nordens mest inspirerende design- og interiørmesse samler Formland indkøberne fra branchen og tilbyder din virksomhed den perfekte mulighed for at skabe nye leads og styrke sit brand. Som en del af pakken, når du bestiller en stand på Formland, får du også adgang til en stor markedsføringspakke med bl.a. din egen online branding-profil. Den kan du aktivere både før, under og efter messen for endnu mere eksponering og branding.

Få et tilbud på en stand

Der netværkes og skabes leads på Formland

Nyheder fra branchen

Vær med når designbranchen samles

Som en del af vores univers af kommende trends og tendenser får man mulighed for at netværke med både danske og udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Oplev inspiration i højsædet

Det er vigtigt for os, at man på Formland kan gå på opdagelse i et inspirationsunivers, som kan bidrage med ideer til udviklingen i egen virksomhed. Derfor har vi stor fokus på at skabe inspirerende trend områder på messen.

Bliv klogere på branchens udvikling

Forbrugerne og markedet ændrer sig hele tiden, og det er tidskrævende at holde sig opdateret. På Formland afholdes relevante foredrag hvor kan man snuse til udviklingen og forskellige løsningsmuligheder.

Vil du være blandt de første der får de seneste Formland nyheder? 

 

Tilmeld Formland's nyhedsmail

keyboard_arrow_up