Vi ses til Formland Spring

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse
4.-6. februar 2024

Bliv udstiller

Mød kunderne på Formland både online og offline

Som udstiller på Formland får du mulighed for at mødes med indkøberne face to face. Skabe salg, netværk, leads og nye bekendtskaber. Online bliver du som leverandør til design- og interiørbranchen, en del af et forum hvor branchen kan netværke. Få adgang til at dele jeres faglige nyheder, jeres events og jeres produktnyheder med alle Formlands online besøgende.

Få et tilbud på en stand

Bliv udstiller hos os

Som udstiller på Formland bliver du en del af et univers af muligheder, inspiration, kreativitet og netværk. En del af branchefesten. 
Skal du være med?

Næste gang

Formland Spring  - 4.-6. februar 2024

Ja tak, lad mig høre mere 


Produktnyheder hele året

Tag et kig ind i nogle af de spændende produktnyheder, der blev præsenteret på Formland, samt følg med løbende og bliv opdateret på de sidste nye styles.

Se dem her

 

Digital visning af produktnyheder


Hold dig opdateret på branchens udvikling online

Kan du heller ikke vente til næste Formland messe for at se hvad potentielle og eksisterende leverandører byder på. Eller udviklingen i tidens trends og tendenser. Online på Formland.dk kan du holde dig ajourført.

Følg med her

Der netværkes og skabes leads på Formland

Vær med når designbranchen samles

Som en del af vores univers af kommende trends og tendenser får man mulighed for at netværke med både danske og udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Oplev inspiration i højsædet

Det er vigtigt for os, at man på Formland kan gå på opdagelse i et inspirationsunivers, som kan bidrage med ideer til udviklingen i egen virksomhed. Derfor har vi stor fokus på at skabe inspirerende trend områder på messen.

Bliv klogere på branchens udvikling

Forbrugerne og markedet ændrer sig hele tiden, og det er tidskrævende at holde sig opdateret. På Formland afholdes relevante foredrag hvor kan man snuse til udviklingen og forskellige løsningsmuligheder.

Bliv udstiller

Hør om dine muligheder for at blive udstiller på Formland. Få et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på en stand

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Team Formland sidder klar til at hjælpe. 

Kontakt os

 

keyboard_arrow_up