Formland Autumn 2024

 

Lørdag 17/8 kl. 9.00 - 18.00
Søndag 18/8 kl. 9.00 - 18.00
Mandag 19/8 kl. 9.00 - 17.00

 

Køb billet

Nordens mest inspirerende messe inden for interiør, livsstil & design

Her samles danske og internationale leverandører for at præsentere nye kollektioner og møde indkøbere samt andre professionelle aktører i et sprudlende sammensurium af oplevelser, handel og netværk.

Udover det, kan du opleve unikke og inspirationsfyldte trend- og konceptområder, indsigtsfulde foredrag fra en række eksperter inden for bl.a. trendforskning og forretningsudvikling samt deltage i workshops eller andre spændende events.

Køb billet nu

 

Udforsk Formland Autumn 2024

Mød udstillerne

Gå på opdagelse blandt de spændende danske og internationale brands, du kan møde på Formland Autumn. Listen opdateres løbende.

Se listen med udstillere

 

Bliv klar til dit besøg på Formland

Aktiviteter & foredrag

Dyk ned i det omfattende aktivitetsprogram på Autumn, og hold øje når vi løbende annoncerer flere spændende og inspirerende events.

Udforsk programmet

 

Se hvem du kan møde på Formland

Dyk ned i det praktiske

Få et overblik og svar på alt det praktiske lige fra transport og parkering til åbningstider og haloversigten til Autumn 2024.

Læs mere

 

Køb din billet til Formland

Udstillerevents

Hold godt øje med de mange aktiviteter arrangeret af udstillerne på deres stand under Formland Autumn. Listen opdateres løbende op mod messen.

Se udstillerevents

 

Se hvem du kan møde på Formland

Bliv en del af branchefesten på Formland og mød indkøberne face to face

Som nordens mest inspirerende design- og interiørmesse samler Formland indkøberne fra branchen og tilbyder din virksomhed en stærkt mulighed for at skabe nye leads og styrke dit brand. Udstillere på Formland får også adgang til et stort marketingkit inkl. en digital profil der kan aktiveres før, under og efter messen.

Få et tilbud på en stand

Der netværkes og skabes leads på Formland

Brancher & communities på Formland

Mød et bredt udvalg af brancher og brands inden for interiør, livsstil og design i de 10 koncepthaller. Hallerne kurateres og opdeles i communities der signalerer branche og stil samt komplimenterende brands og produkter. Læs mere om de overordnede brancher og se halplanerne.

Læs mere & få et overblik

Der netværkes og skabes leads på Formland

Få de seneste Formland nyheder først og eksklusive indblik fra design - & interiørbranchen

 

Tilmeld Formland's nyhedsmail

Nyheder fra branchen

Et af Formland's hjørneflag er vidensdeling - både før, under og efter messerne. I vores digital nyhedssektion kan du læse nyt fra udstillerne og branchen hele året rundt.

Vær med når designbranchen samles

Som en del af vores univers af kommende trends og tendenser får man mulighed for at netværke med både danske og udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Oplev inspiration i højsædet

Det er vigtigt for os, at man på Formland kan gå på opdagelse i et inspirationsunivers, som kan bidrage med ideer til udviklingen i egen virksomhed. Derfor har vi stor fokus på at skabe inspirerende trend områder på messen.

Bliv klogere på branchens udvikling

Forbrugerne og markedet ændrer sig hele tiden, og det er tidskrævende at holde sig opdateret. På Formland afholdes relevante foredrag hvor kan man snuse til udviklingen og forskellige løsningsmuligheder.

Formland's mediepartner og udgiver af messemagasinet

keyboard_arrow_up