Vind 1:1 mentorsession

arrow_backTil oversigten

Ved at booke en sparring med Danske Dekoratører på Formland Spring messen, får du muligheden for at vinde en 1:1 mentorsession.

Mentorsessionen består af 90 minutter. Hvor du frit kan vælge imellem om vi skal komme og give Sparring, undervise personalet eller komme og hjælpe til i din forretning med at skabe en wauw effekt. Til en værdi af 4.500 kr. ex moms!

Det eneste du skal gøre, for at være med i konkurrencen er at booke en tid i min kalender til 20 min sparring på Formland helt gratis.

Vinderen får direkte besked tirsdag den 31. januar 2023.

Start

søndag29. jankl. 09:00

Slut

tirsdag31. jankl. 18:00

Lokation

Hal L - Stand nr. 9360

Eventet udbydes af:

Danske Dekoratører

Eventet er oprettet af:

Danske Dekoratører

Jeres brand og visuelle identitet. Bliver gentænkt og gennemtænkt.

Danske Dekoratører er sat i verden for at udfordre og udvikle dine visuelle behov. I form af fokuspunkter, strategiplan og stærkere kunderelationer. Målet er langtidsholdbar vækst. Med visuelle virkemidler og Visuel Merchandising på dine kunders præmisser – tilsat en kombination af kreativitet og woaw oplevelse.

Vi dyker lidt ned i motivationen hus dine kunder, nørder i forhold til dit brand og finder frem til den røde tråd, der skaber helhedsoplevelsen af din forretning. Danske Dekoratører er et netværk af dekoratører fo

Se profil
keyboard_arrow_up