Dyp dit eget lys!

arrow_backTil oversigten

Ledig

Kig forbi - farv dit eget lys og tag det med hjem!

Vores lys er lavet på Danmarks ældste lysstøberi, Diederich Lys, der har produceret levende lys siden 1965. Resultatet af mere end 50 års erfaring er levende lys i en kvalitetsklasse for sig med en lang, smuk og jævn afbrænding.

Lysene bliver støbt efter stolte håndværkstraditioner og af særligt udvalgte råvarer…

Lysene er lavet af 100% fødevareforberedt paraffin.
Vægerne lever op til den strenge Oeko-Tex 100 standard. Det garanterer blandt andet, at de ikke indeholder bly, og dermed ikke udleder bly ved afbrænding.
Lysene er manuelt farvet - eller bliver det af dig -  i en speciel voks, som har et andet smeltepunkt end kernen. Derfor brænder de både flot og 100% sodfrit.
…og så har de markedets længste brændetid.

Kom og dyp!

Start

søndag29. jankl. 10:00

Slut

tirsdag31. jankl. 19:00

Lokation

Stand K8130

Eventet udbydes af:

B GREEN

Eventet er oprettet af:

B GREEN by Callapor A/S

B • GREEN forhandler Europas største udvalg af naturligt patinerede krukker.

Hos os finder du de smukke patinerede krukker. Patineringen er ægte, og da processen er naturlig, får hver krukke sit helt eget unikke look.

Du finder desuden både håndglaserede lerkrukker, krukker af upatineret ler, krukker af cement, zink, jern og corten stål.

Er du til recycling, finder du masser af vintageprodukter, som er ægte patinerede. Vi har blandt andet smukke franske skodder, kabeltromleplader, metalkasser, trækasser, vandkander mm. - alt sammen genbrug fra gamle bygninger og industribrug.

Vi

Se profil
keyboard_arrow_up