Formland Spring
4. - 6. februar 2024

Få 60% Early Bird rabat på din billet lige nu

Køb billet          Bliv udstiller

Velkommen til Formland — Nordens mest inspirerende interiør- & designmesse

Her samles danske og internationale leverandører for at præsentere nye kollektioner og møde indkøbere samt andre professionelle aktører i et sprudlende sammensurium af oplevelser, handel og netværk.

Udover det, kan du opleve unikke og inspirationsfyldte trend- og konceptområder, indsigtsfulde foredrag fra en række eksperter inden for bl.a. trendforskning og forretningsudvikling samt deltage i workshops eller andre spændende events.

Køb billet med 60% Early Bird rabat

 

Bliv en del af branchefesten på Formland og mød indkøberne face to face

Som Danmarks største design- og interiørmesse samler Formland indkøberne fra branchen og tilbyder din virksomhed den perfekte mulighed for at skabe nye leads og styrke sit brand. Udover en stand på Formland får virksomheden en online profil målrettet Formlands 90.000 årlige online besøgende, hvor der kan oprettes nyheder, produktnyheder, events og meget mere.

Få et tilbud på en stand

Der netværkes og skabes leads på Formland

Nyheder fra branchen

Vær med når designbranchen samles

Som en del af vores univers af kommende trends og tendenser får man mulighed for at netværke med både danske og udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Oplev inspiration i højsædet

Det er vigtigt for os, at man på Formland kan gå på opdagelse i et inspirationsunivers, som kan bidrage med ideer til udviklingen i egen virksomhed. Derfor har vi stor fokus på at skabe inspirerende trend områder på messen.

Bliv klogere på branchens udvikling

Forbrugerne og markedet ændrer sig hele tiden, og det er tidskrævende at holde sig opdateret. På Formland afholdes relevante foredrag hvor kan man snuse til udviklingen og forskellige løsningsmuligheder.

keyboard_arrow_up