Henter indhold


HOUSE OF FREAKEBANA

STUDIE FLYHELSTED TRENDZONE

#FORMLAND #STUDIEFLYHELSTED #FREAKEBANA

På trendzonen i Hal D visualiserer HOUSE OF FREAKEBANA det uperfekte, det humoristiske og den stærke tendens af maksimalisme, som er i tiden lige nu.  

FREAKEBANA-trenden er den nye, grimme og cool måde at arrangere blomster på. Hvis man ikke kender fænomenet endnu, er det den underlige kusine til ikebana, som er den flere hundrede år gamle japanske kunstform: at arrangere blomster.

FREAKEBANA giver lov til at sammensætte alt fra frugt og grønt, skuresvampe og mursten til blomster og meget mere på din helt egen måde i din helt egen form; det er kun fantasien, der sætter grænser.

FREAKEBANA er en naturlig modreaktion på den perfekte livsstil, som vi udlever online. 
Vi bliver bombarderet med statusopdateringer fra YouTube, Facebook, Instagram, Snapchat, blogs og vlogs, hvor vi iscenesætter vores liv og bolig gennem filtre og apps, der skal forskønne vores hverdag, så den fremstår perfekt.
Vi har brug for at søge nye idealer og skubbe til grænserne, derfor søger vi det mere uperfekte og legende.

Fænomenet FREAKEBANA passer godt ind i tidsånden. Der er en voksende selvtillid og individualisme, som giver os mod til at mikse alle stilarter som f.eks. Art Deco, Retro, Romantik, Skandinavisk Minimalisme osv. med en kunstnerisk og skør tilgang, hvor alt er tilladt, og udtrykket bliver stærkt og personligt.

HOUSE OF FREAKEBANA er en abstraktion over et bolighus. 
Her iscenesættes den hjemlige ramme i et sammenstød af materialer, overflader og farver. I de flydende grænser mellem rummene skaber vi abstrakte, visuelle oplevelser, som kunne være en udstilling i butikken eller i vinduet.

HOUSE OF FREAKEBANA er et billede på det uperfekte. Det er her, vi leger med sammensætningen af produkter. Det er her, vi tør sætte tern og blomster sammen. Det er her, vi bryder normen og giver kunden mulighed for at få en unik oplevelse og et smil på læben. 

HOUSE OF FREAKEBANA flytter grænserne og iscenesætter dagligdagen, så der skabes ny inspiration - alt det, du som butik skal gøre for at give dine kunder mod og lyst til at prøve noget nyt. 

HOUSE OF FREAKEBANA er uperfekt, skørt, befriende og nogle gange sært og tankevækkende.

Vi glæder os til at se dig på trendzonen 'HOUSE OF FREAKEBANA' I Hal D.