Henter indhold
10.00 - 10.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Hybridshopperen er her - er du klar?
v/Louise Byg Kongsholm, Trendforsker & forfatter
10.00 - 10.45
DEMO • EVENT-ZONE HAL G
A table setting – den nye Sobrema kollektion designet af Laila Gohar
v/HAY
10.00 - 11.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5130 HAL F
Champagnebar
v/Humdakin
10.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 8130 HAL K
Dyp dit eget lys
v/B Green by Callapor
11.00-11.15
UDSTILLER EVENT • STAND 7236 HAL J
Anders Blichfeldt LIVE
v/Christina Design London
11.00 - 11.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Forstå spillebanen for dette årti og vind fremtiden
v/Anne Skare Nielsen, Futurist
11.00 - 11.30
RUNDVISNING • GREENHOUSE HAL K
Tour i GREENHOUSE
v/Anna Marie Hillebro, Indehaver af Hillebro
11.00 - 11.45
DEMO • EVENT-ZONE HAL G
A table setting – årets nytårsbord med Christiane Schaumburg-Müller
v/AIDA/RAW
11.00 - 12.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
11.00 - 12.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5030 HAL F
Kan bæredygtighed, social ansvarlighed, høj kvalitet & Dansk produktion gå hånd i hånd?
v/by Brorson
11.00 - 12.30
DEMO • TRENDZONEN HAL D
Læbebalsam værksted
v/Amalie Rosalie
11.00-15.00
WORKSHOP • CONCEPT ZONE HAL J1
Tour & talk
v/Stine Grubbe, Detailhandelsekspert
11.30 - 12.00
WORKSHOP • CONCEPT ZONE HAL J1
Konceptudvikling & salgsoptimering
v/Stine Grubbe, Detailhandelsekspert
12.00 - 12.15
TRENDTALK • EVENT-ZONE HAL G
Østers, en stor historie i én mundfuld
v/Det Danske Østersakademi
12.00 - 12.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Køb rigtigt ind til sæsonen – AW 22/23
v/Mette Lykkegaard From, Trendredaktør
12.30 - 13.00
MASTERCLASS • EVENT-ZONE HAL G
Lær at åbne østers
v/Jonas Harboe Frederiksen, Kok og direktør, Pink Oyster
13.00 - 13.30
PANEL DEBAT • SPEAK UP HAL L
'More or less? Maximalism or minimalism? What is the direction of the trend compass?
Niki Brantmark, Interiør blogger og forfatter
Stefan Nilsson, Trendekspert
Mads Arlien-Søborg, Trendekspert
13.00-13.15
UDSTILLER EVENT • STAND 7236 HAL J
Anders Blichfeldt LIVE
v/Christina Design London
13.30 - 13.45
FOREDRAG • EVENT-ZONE HAL G
Talk/Mød de Danske Madpublicister
v/Birgitte Kampmann, Kok fra French Culinary Institute i New York
13.30 - 14.00
BLOMSTERDEMO • GREENHOUSE HAL K (Livestreames)
Bonsai
v/Kristine L. Gudiksen, Ejer af KL Art Blomster & Design
14.00 - 14.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Efter den industrielle revolution kommer den spirituelle
Anne Skare Nielsen, Futurist
14.00 - 14.30
TRENDTALK • EVENT-ZONE HAL G
Future Food Trends
v/Anette Eckmann, Trendekspert
14.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
14.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5150 HAL F
Nyt design – med fokus på at minimere spild
v/Kodanska
14.30 - 15.30
FOREDRAG • GREENHOUSE HAL K (Livestreames)
Økologiske prydplanter – Hvorfor og hvordan?
Rasmus Moth, Ejer af BIOSUND
15.00 - 15.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
De grønne forbrugere
Julie Daugaard, Executive growth & strategy director
15.00 - 16.00
MASTERCLASS • EVENT-ZONE HAL G
Lær at lave snacks og tilbehør med Nordic Chefs køkkenknive
v/Daniel Mcburnie, executive head chef på Restaurant Lyst
15.00 - 17.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5860 HAL G
Sushi med Jens Rahbek
v/Sundqvist
16.00 - 16.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Kunder er også mennesker
Torben Lorentsen, Foredragsholder
16.00 - 17.00
UDSTILLER EVENT • STAND 3380 HAL D
Brand insights og drinks
v/Reflections Copenhagen
16.00 - 17.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
10.00 - 10.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Hvad gør “De bedste af de bedste”?
v/Henrik Peter Reisby Nielsen, Strategisk rådgiver/konsulent
10.00 - 11.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5130 HAL F
Champagnebar
v/Humdakin
10.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 8130 HAL K
Dyp dit eget lys
v/B Green by Callapor
10.30 - 11.00
RUNDVISNING • GREENHOUSE HAL K
Tour i GREENHOUSE
v/Anna Marie Hillebro, Indehaver af Hillebro
11.00 - 11.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Køb rigtigt ind til sæsonen - AW 22/23
v/Mette Lykkegaard From, Trendredaktør
11.00 - 11.30
TRENDTALK • EVENT-ZONE HAL G
Future Food Trends
v/Anette Eckmann, Trendekspert
11.00-11.15
UDSTILLER EVENT • STAND 7236 HAL J
Anders Blichfeldt LIVE
v/Christina Design London
11.00 - 12.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5030 HAL F
Kan bæredygtighed, social ansvarlighed, høj kvalitet & Dansk produktion gå hånd i hånd?
v/by Brorson
11.00 - 12.30
DEMO • TRENDZONEN HAL D
Neglelak og lotion fra VERDEN
v/Brands of Beauty
11.00-15.00
WORKSHOP • CONCEPT ZONE HAL J1
Tour & talk
v/Stine Grubbe, Detailhandelsekspert
11.30 - 12.00
WORKSHOP • CONCEPT ZONE HAL J1
Konceptudvikling & salgsoptimering
v/Stine Grubbe, Detailhandelsekspert
11.30 - 12.00
BLOMSTERDEMO • GREENHOUSE HAL K (Livestreames)
Moderne Minimalisme
v/Dan Xavier, Ejer af Fuldt Flor
12.00 - 12.15
FOREDRAG • EVENT-ZONE HAL G
Talk/Mød de Danske Madpublicister
v/Camilla Bojsen-Møller, selvstændig ostekommunikatør
12.00 - 12.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Blomster - & plantetrends
v/Mette Lykkegaard From, Trendredaktør
13.00 - 13.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
New Consumerism (Engelsk)
Stefan Nilsson,
Trendekspert og foredragsholder
13.00 - 13.30
TRENDTALK • EVENT-ZONE HAL G
Østers, en stor historie i én mundfuld
v/Det Danske Østersakademi
13.00 - 14.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
13.30 - 14.00
MASTERCLASS • EVENT-ZONE HAL G
Lær at åbne østers
v/Jonas Harboe Frederiksen, køkkenchef og direktør, Pink Oyster
13.30 - 14.00
FOREDRAG • GREENHOUSE HAL K (Livestreames)
Sådan skaber du merværdi i forretningen
Marianne Kold Eggertsen,
Category Manager – DecoDirect ved GASA GROUP
14.00 - 14.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Hello new, old world
Mads Arlien-Søborg,
Trendforsker og livsstilsekspert
14.00 - 14.30
MASTERCLASS • EVENT-ZONE HAL G
Cheese styling, pimp dit ostebræt
v/Camilla Bojsen-Møller, selvstændig ostekommunikatør
14.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5150 HAL F
Nyt design – med fokus på at minimere spild
v/Kodanska
15.00 - 15.30
MASTERCLASS • EVENT-ZONE HAL G
Lær at skære grøntsager til perfektion
v/Casper Sudin, head of Innovation, Ingwersen
15.00 - 16.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
15.00 - 17.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5860 HAL G
Sushi med Jens Rahbek
v/Sundqvist
16.00 - 17.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
10.00 - 11.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5130 HAL F
Champagnebar
v/Humdakin
10.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 8130 HAL K (Livestreames)
Dyp dit eget lys
v/B Green by Callapor
10.30 - 11.00
RUNDVISNING • GREENHOUSE HAL K
Tour i GREENHOUSE
v/Anna Marie Hillebro, Indehaver af Hillebro
11.00 - 11.30
FORDRAG • SPEAK UP HAL L
Køb rigtig ind til sæsonen - AW 22/23
v/Mette Lykkegaard From, Trendredaktør
11.00 - 11.30
TRENDTALK • EVENT-ZONE HAL G
Future Food Trends
v/Anette Eckmann, Trendekspert
11.00 - 12.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5030 HAL F
Kan bæredygtighed, social ansvarlighed, høj kvalitet & Dansk produktion gå hånd i hånd?
v/by Brorson
11.00 - 12.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
11.00-11.15
UDSTILLER EVENT • STAND 7236 HAL J
Anders Blichfeldt LIVE
v/Christina Design London
11.00 - 12.30
WORKSHOP • TRENDZONEN HAL D
Tesmagning
v/Teministeriet
11.00-15.00
WORKSHOP • CONCEPT ZONE HAL J1
Tour & talk
v/Stine Grubbe, Detailhandelsekspert
11.30 - 12.00
WORKSHOP • CONCEPT ZONE HAL J1
Konceptudvikling & salgsoptimering
v/Stine Grubbe, Detailhandelsekspert
11.30 - 12.00
FOREDRAG • GREENHOUSE HAL K (Livestreames)
Fra frø til kommerciel værdi
v/Lars Rose-Hansen,
Commercial Manager Young Plants, GASA GROUP
12.00 - 12.15
FOREDRAG • EVENT-ZONE HAL G
Talk/Mød de Danske Madpublicister
v/Mikkel Wejdemann, kogebogsforfatter, gastronomisk konsulent og ejer af MadMikkel
12.00 - 12.30
FORDRAG • SPEAK UP HAL L
Mission: Possible
v/Susanne Løgstrup Amdisen,
Ejer af MindYourBusiness
13.00 - 13.30
FORDRAG • SPEAK UP HAL L
Hybridshopperen er her - er du klar?
v/Louise Byg Kongsholm,
Trendforsker & forfatter
13.00 - 13.30
TRENDTALK • EVENT-ZONE HAL G
Østers, en stor historie i én mundfuld
v/Det Danske Østersakademi
13.30 - 14.00
MASTERCLASS • EVENT-ZONE HAL G
Lær at åbne østers
v/Jonas Harboe Frederiksen, Køkkenchef og direktør, Pink Oyster
14.00 - 14.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Hello new, old world
Mads Arlien-Søborg,
Trendforsker og livsstilsekspert
14.15 - 14.45
MASTERCLASS • EVENT-ZONE HAL G
Lær at arbejde med muslinger
v/Mikkel Wejdemann, kogebogsforfatter, gastronomisk konsulent og ejer af MadMikkel.
14.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
14.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5150 HAL F
Nyt design – med fokus på at minimere spild
v/Kodanska
15.00 - 16.00
MASTERCLASS • EVENT-ZONE HAL G
Lær at quenelle med Nordic Chefs quenelle ske
v/Mikkel Klintmann, kok og forfatter
16.00 - 17.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
10.00 - 11.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5130 HAL F
Champagnebar
v/Humdakin
10.00 - 11.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
10.00 - 11.00
DEMO • EVENT-ZONE HAL G
Bordopdækning - Nytårsbord
v/La Tavola og Eva Solo
10.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 8130 HAL K
Dyp dit eget lys
v/B Green by Callapor
10.30 - 11.00
RUNDVISNING • GREENHOUSE HAL K
Tour i GREENHOUSE
v/Anna Marie Hillebro, Indehaver af Hillebro
11.00 - 11.30
TRENDTALK • EVENT-ZONE HAL G
Future Food Trends
v/Anette Eckmann, Trendekspert
11.00 - 11.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Køb rigtigt ind til sæsonen - AW 22/23
v/Mette Lykkegaard From, Trendredaktør
11.00 - 12.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5030 HAL F
Kan bæredygtighed, social ansvarlighed, høj kvalitet & Dansk produktion gå hånd i hånd?
v/by Brorson
11.00 - 12.30
DEMO • TRENDZONEN HAL D
Flødebolle værksted
v/Glean
11.00-15.00
WORKSHOP • CONCEPT ZONE HAL J1
Tour & talk
v/Stine Grubbe, Detailhandelsekspert
11.00-11.15
UDSTILLER EVENT • STAND 7236 HAL J
Anders Blichfeldt LIVE
v/Christina Design London
11.30 - 12.00
WORKSHOP • CONCEPT ZONE HAL J1
Konceptudvikling & salgsoptimering
v/Stine Grubbe, Detailhandelsekspert
11.30 - 12.00
BLOMSTERDEMO • GREENHOUSE HAL K (Livestreames)
Dansk vildhave
v/Camilla Christjansen, Ejer af Lille Frøken Flora Moderne Blomsterdesign
12.00 - 12.15
FOREDRAG • EVENT-ZONE HAL G
Talk/Mød de Danske Madpublicister
v/Jane Bagger, Madskribent & ernæringskonsulent
12.00 - 12.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Blomster- & plantetrends
v/Mette Lykkegaard From, Trendredaktør
13.00 - 13.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Kunder er også mennesker
v/Torben Lorentsen, Foredragsholder
13.00-13.15
UDSTILLER EVENT • STAND 7236 HAL J
Anders Blichfeldt LIVE
v/Christina Design London
13.00 - 13.30
TRENDTALK • EVENT-ZONE HAL G
Østers, en stor historie i én mundfuld
v/Det Danske Østersakademi
13.30 - 14.00
MASTERCLASS • EVENT-ZONE HAL G
Lær at åbne østers
v/Jonas Harboe Frederiksen, Køkkenchef og direktør, Pink Oyster
13.30 - 14.00
FOREDRAG • GREENHOUSE HAL K (Livestreames)
Fremtidens planteforbrugere – Sådan ser de ud!
Pernille Kirstine Møller,
Business Development ved GASA GROUP
14.15 - 14.45
MASTERCLASS • EVENT-ZONE HAL G
Lær at lave flødeboller
v/Torben Bang, Kyst Konditor på Pomle Nakke
14.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5150 HAL F
Nyt design – med fokus på at minimere spild
v/Kodanska
14.00 - 15.00
UDSTILLER EVENT • STAND 5652 HAL G
Kageværksted
v/RIG-TIG
15.00 - 15.30
FOREDRAG • SPEAK UP HAL L
Konceptudvikling & Kundepsykologi
v/Stine Grubbe, Detailhandelsekspert
15.00 - 16.00
FOREDRAG • EVENT-ZONE HAL G
Rejsen mod den tredje michelinstjerne
v/Erik Vildgaard, ejer, Restaurant Jordnær