Henter indhold


A Kind of Nature

STUDIE FLYHELSTED TRENDZONE

#FORMLAND #STUDIEFLYHELSTED #AKINDOFNATURE

I en tid hvor digitaliseringen fylder vores hverdag tager trendzonen i Hal D dig "back to basics". A Kind of nature er en zone hvor omgivelserne er præget af naturen og dens utallige inspirationskilder og hvor det nære og det originale er i centrum.

Vi befinder os i en tid, hvor klimakrisen kan mærkes, og digitaliseringen bliver mere kompleks. Det er stort og uoverskueligt. Vi søger hjem. Hjem til det nære og autentiske.
A Kind of Nature er en rumlig abstraktion over naturen og dens utallige inspirationskilder.

En æstetisk iscenesættelse i sprød syren, dyb midnatsblå og lys kornfarve fyldt med produkter, der refererer til naturen i enten farve, materiale, overflade, mønster eller form. 

Vi søger naturmaterialer, der giver os en fornemmelse af noget originalt og ægte, af ro og hjemlighed. Vi søger håndlavede produkter med en vedkommende historie og et personligt udtryk. Vi søger nye måder at genbruge og genanvende materialer på, der varsler forandringer forude.

A Kind of Nature har rødder i 70’erne og start 80’erne, hvor naturmaterialer som sisal, kork og hessian var dominerende. Afrundede hjørner og strukturerede overflader er sammen med materialer som uld og fløjl med til at underbygge det bløde og naturlige udtryk. Glasmursten og murstensgulv er også tilbage sammen med metaller som guld og messing. Farverne er lyse, matte og pastelagtige, og det er de mælkede nuancer, der som ’new neutrals’ bruges på vægge og tilbehør.

A Kind of Nature er et naturligt boost af inspiration og næring. Brug den, svøb dig i den. Mærk den!

Vi glæder os til at se dig på trendzonen 'a kind of nature' I Hal D.