Formland Autumn
20.-22. august 2023

Interiør- og designbranchens foretrukne og mest inspirerende mødested 

Bestil billet          Bliv udstiller

Velkommen til Formlands oplevelsesunivers - gå på opdagelse i de seneste nyheder fra udstillerne og meget mere

Hold dig ajour med branchens og trendens udvikling på Formland, hvor du kan opleve et inspirerende univers af produktnyheder, trends, tendenser og ikke mindst brancherelevante talks. Forud for messen kan du online læse artikler, se produktnyheder, blive oplyst om events og meget mere fra de forskellige udstillere.

Nyt i branchen

Få mest muligt ud af dit besøg på Formland

Vær med når designbranchen samles

Som en del af vores univers af kommende trends og tendenser får man mulighed for at netværke med både danske og udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

3 dage med inspiration i højsædet

Det er vigtigt for os, at man på Formland kan gå på opdagelse i et inspirationsunivers, som kan bidrage med ideer til udviklingen i egen virksomhed. Derfor har vi stor fokus på at skabe inspirerende trend områder på messen.

Bliv klogere på branchens udvikling

Forbrugeradfærden og markedet ændrer sig hele tiden, og det er tidskrævende at holde sig opdateret. På Formland afholdes relevante foredrag hvor kan man snuse til udviklingen og forskellige løsningsmuligheder.

Bliv en del af branchefesten

Som Nordens mest inspirerende interiør- og designmesse tiltrækker Formland indkøbere fra hele branchen og giver din virksomhed den perfekte mulighed for at skabe nye leads og styrke sit brand. Udover en stand på Formland får virksomheden en branding-profil målrettet Formlands 90.000 årlige online besøgende, hvor der kan oprettes nyheder, produktnyheder, events og meget mere.

Få et tilbud på en stand

Der netværkes og skabes leads på Formland

Få et tilbud på en stand

Vi tager gerne en uforpligtende snak om mulighederne på Foodexpo og finder den løsning, der passer bedst til dig. 

Få et tilbud på en stand

Kontakt os

Har du spørgsmål til Foodexpo store som små, så ræk endelig ud til os, vi er altid klar til at hjælpe.  

Kontakt os

 

keyboard_arrow_up