Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse


20.-22. august 2023

Bliv udstiller

Mød kunderne på Formland både online og offline

Som udstiller på Formland får du mulighed for at mødes med indkøberne face to face. Skabe salg, netværk, leads og nye bekendtskaber. Online bliver du som leverandør til design- og interiørbranchen, en del af et forum hvor branchen kan netværke. Få adgang til at dele jeres faglige nyheder, jeres events og jeres produktnyheder med alle Formlands online besøgende.

Få et tilbud på en stand

Bliv udstiller hos os

Som udstiller på Formland bliver du en del af et univers af muligheder, inspiration, kreativitet og netværk. En del af branchefesten. 
Skal du være med?

Næste gang

Formland Autumn  - 20.-22. august 2023

Ja tak, lad mig høre mere 


Produktnyheder hele året

Tag et kig ind i nogle af de spændende produktnyheder, der blev præsenteret på Formland, samt følg med løbende og bliv opdateret på de sidste nye styles.

Se dem her

 

Digital visning af produktnyheder


Hold dig opdateret på branchens udvikling online

Kan du heller ikke vente til næste Formland messe med at se hvad potentielle og eksisterende leverandører har at byde på? - Eller se udviklingen i tidens trends og tendenser?

Online på Formland.dk kan du løbende holde dig ajour.

Følg med her

Der netværkes og skabes leads på Formland

Vær med når designbranchen mødes

Som en del af vores univers, spækket med kommende trends og tendenser, er der også rig mulighed for at netværke med både danske og udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Inspiration i højsædet

Det er vigtigt for os, at man på Formland kan gå på opdagelse i et inspirationsunivers, som kan bidrage til ideer der kan være med til at udviklinge ens egen virksomhed. Derfor har vi stor fokus på at skabe et favnende og inddragende trend områder på messen.

Bliv klogere på branchens udvikling

Forbrugerne og markedet ændrer sig hele tiden, og det er tidskrævende at holde sig opdateret. På Formland afholdes relevante foredrag med kendte personer fra brancen, det giver rig mulighed for snuse til udviklingen og fremtidige muligheder.

Få et tilbud på en stand

Vi tager gerne en uforpligtende snak om mulighederne på Formland, og finder den der passer til dig. 

Få et tilbud på en stand

Kontakt os

Har du spørgsmål til Formland, store som små, hører vi gerne fra dig og hjælper naturligvis gerne.

Kontakt os

 

keyboard_arrow_up