Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse


20.-22. august 2023

Læs seneste nyheder

Velkommen til Formlands oplevelsesunivers - gå på opdagelse i de seneste nyheder fra udstillerne og meget mere

Bliv ajour med branchens og trendens udvikling på Formland, hvor du kan opleve et inspirerende univers af produktnyheder, trends, tendenser og ikke mindst branche relevante talks. Forud for messen kan du online læse artikler, se produktnyheder, blive oplyst om events og meget mere fra de forskellige udstillere

Se udstillerne

Læs mere om den kommende messe

Nyt i branchen

Bliv en del af branchefesten på Formland og mød indkøberne face to face

Som Danmarks største design- og interiørmesse samler Formland indkøberne fra branchen og tilbyder din virksomhed den perfekte mulighed for at skabe nye leads og styrke sit brand. Udover en stand på Formland får virksomheden en online profil målrettet Formlands 90.000 årlige online besøgende, hvor der kan oprettes nyheder, produktnyheder, events og meget mere.

Få et tilbud på en stand

Der netværkes og skabes leads på Formland

Vær med når designbranchen samles

Som en del af vores univers af kommende trends og tendenser får man mulighed for at netværke med både danske og udenlandske kunder, leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer.

Oplev inspiration i højsædet

Det er vigtigt for os, at man på Formland kan gå på opdagelse i et inspirationsunivers, som kan bidrage med ideer til udviklingen i egen virksomhed. Derfor har vi stor fokus på at skabe inspirerende trend områder på messen.

Bliv klogere på branchens udvikling

Forbrugerne og markedet ændrer sig hele tiden, og det er tidskrævende at holde sig opdateret. På Formland afholdes relevante foredrag hvor kan man snuse til udviklingen og forskellige løsningsmuligheder.

Kontakt os

Har du spørgsmål til Formland, store som små, hører vi gerne fra dig og hjælper naturligvis gerne.

Kontakt os

 

Få et tilbud på en stand

Vi tager gerne en uforpligtende snak om mulighederne på Formland, og finder den der passer til dig. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up