Henter indhold

NORDENS MEST INSPIRERENDE
INTERIØR- OG DESIGNMESSE

Book en stand til Formland Autumn Tag kontakt nu og få en god standplacering
Bestil billet til Formland for kr. 50,- Bestil din billet i dag og spar 75%

NORDIC DESIGN COMMUNITY 2017

Formland er fagmessen, hvor du samler dine indkøb og oplever inspirerende trendzoner og trend-talks med de skarpeste i branchen. Vi viser dig de nyeste kollektioner inden for nordisk design og sætter fokus på trends og tendenser for 2017/18. Bliv inspireret og opdater din butik med nye trends og farver samt et væld af produktnyheder.

Vi ses på Formland Autumn 17. - 20. august 2017


 

 


Formland Autumn er ti haller fyldt med nyt nordisk design inden for interiør, fashion, delikatesser, belysning og isenkram. På oversigten ses hallerne og de forskellige områder og communities.

Mere end 380 udstillere har allerede tilmeldt sig Formland Autumn 17. - 20. august 2017. Klik på linket nedenfor og få et overblik over udstillerlisten, som opdateres løbende.  

 

Se udstillerlisten 


 

 

GALERIE ÉCLECTIQUE
SALONS CURATED PAR ECKMANN STUDIO

GALERIE ÉCLECTIQUE er en trendzone, hvor design, funktion og kunst smelter sammen. Små saloner viser, at det er tilladt at “stjæle” det bedste fra alle stilarter for derved at opnå en ny sammenhæng. Du kan deltage i gratis lærerige workshops i Atelieret, og i galleriets konditori kan du nyde en udsøgt smagsoplevelse af Nikolaos Strangas samt indtage en forfriskning i baren, når britiske Seedlip tryller med sine flasker og serverer verdens første alkoholfri spiritus.  

Læs mere om GALERIE ÉCLECTIQUE her


 

 

Gallery component

Trendcafé by FlyHelsted

I trendcafeen Gallery component møder du en oplevelse af komponenter, som sammen skaber helheder og giver fornemmelsen af små installationer med et kunstnerisk udtryk. Absorber alle indtrykkene i cafeen, hvor du kan sammensætte komponenter fra menukortet til din helt egen madinstallation.

Læs mere om Gallery component her


 

 

 

Zusammen

Outdoor Area by FlyHelsted

Fællesskab og fællesspisning – vi mødes om det gode måltid.
Nyd din frokost hos Yutaka på udendørsområdet Zusammen - et eating community smukt stylet af FlyHelsted.

Læs mere her


 

 

 

Communities på Formland

Formland er delt op i forskellige communities, der signalerer branche, stemning eller stil.

Autumn messen finder du områderne: INTERIOR (atelier, decor, modern, gallery, bloom, souvenirs & gifts og ONE), FOOD, FASHION + ISENKRAM og BELYSNING.

Spring messen finder du områderne: INTERIOR (atelier, decor, modern, gallery, bloom, souvenirs & gifts og ONE), FOOD, FASHION + iværksætterområdet CREATORS COMMUNITY samt PROMOTION. 

 

Læs mere om de forskellige communities her  

 


 

 

Vi besøger Formland

Bahne - Benjamin Røpke

"Formland er for Bahne-kæden en særdeles vigtig messe. Vi er altid på jagt efter nye designfirmaer og derfor er messens fokus på nye firmaer vigtig.
Designbranchen lever af fornyelse og med de nye initiativer på Formland, er der store muligheder for at fange det nye før det bliver rigtig hot. Vi møder i stærkeste indkøbsopstilling på Formland." 

 

 

Cahetu - Camilla og Helle Tuborgh

”Formland er i vores optik den eneste messe i Skandinavien, der forstår at levere en oplevelse for os indkøbere. De trendzoner, der skabes, er eminente. Derudover finder vi altid interessante nye brands til shoppen, og hallerne er overskuelige og godt opdelt. Vi kan ikke undvære Formland som messe og bruger altid minimum 2 dage derude.”

 

KAiKU - Dorte Hansen

"Jeg glæder mig altid til Formland. Jeg elsker de inspirerende trendzoner – og jeg nyder også at lytte til foredrag o.l.
Jeg besøger altid Formland 2 gange om året og er kommet der gennem de sidste otte år. Jeg nyder at møde vores forventningsfulde leverandører, som stolt viser nye kollektioner frem. Og så holder jeg meget af at mærke kvaliteten på kollektionerne live."

 

 

Paradehuset - Stig Lauritsen

"Et besøg på Formland er en vigtig 'vitaminindsprøjtning' for den kreative, nysgerrige eller formgivningslystne inden for design og interiør. Her er fyldt med utrolige, eventyrlige og kreative nyheder fra ind- og udland. Formland er et mekka for nye ideer skabt af ildsjæle, der alle brænder for deres produkter.” 


 

 

?modestbranding=1&wmode=transparent" frameborder="0" allowfullscreen> https://www.youtube.com/embed/Fe5WAvCOwvU" frameborder="0" allowfullscreen>

Stemningsvideo fra Formland Spring 2017

 


 

 

Vinder af CREATORS COMMUNITY Design Award 2017

På Formland Spring 2017 blev den eftertragtede CREATORS COMMUNITY Design Award overrakt. Denne gang gik awarden til møbeldesigneren Harald Hermanrud, som vandt prisen for sit innovative, gennemførte og fleksible reolsystem. I alt 80 kreative iværksættere var i betragtning til prisen, og det var således en glad og overrasket vinder, der tog imod hæderen:
 
- Det er stort. Jeg er meget taknemmelig. Det er et skridt videre mod drømmen. Jeg har jo godt hørt, at det er på CREATORS COMMUNITY og Formland, at der kan ske gennembrud, og man kan få succes, og det er derfor, at jeg ansøgte om at deltage, sagde en tydeligt rørt Harald Hermanrud, ejer af møbelvirksomheden af samme navn.
 
Med æren og prisen fulgte € 7.500 samt en stand på Formland Autumn 2017.

CREATORS COMMUNITY afholdes næste gang til Formland Spring 2018.

Vi åbner op for ansøgning til august 2017.

Læs mere om CREATORS COMMUNITY herFormland åbningstider


Torsdag kl. 09.00-18.00
Fredag kl. 09.00-18.00
Lørdag kl. 09.00-18.00
Søndag kl. 09.00-18.00